Akciós termékek
 • 0%
  Ketron EVENT
  Ketron EVENT

  Ketron EVENT

  Cikkszám:ketron text_availability Elérhető 0-7 nap
  Ár: 1,899,900 Ft1,899,000 Ft

   

  Felsőkategóriás Kíséretautomatikás Szintetizátor 

   

  Polifónia: 216 hang

  Billentyűzet: 76 félig súlyozott billentyű. 4 Dinamikus görbék. Pitch és Modulation kerekek. Utóérintés. Portamento. Legato Mono_Poly. Transzponáló -/+ 24. Oktáv +/- 2. Kif. Pedál 6 kanyarral.

  Kezelőszervek: 15 csúszka RGB LED jelzővel. Fényerő és színszabályozás. 8 potenciométer külső EFX vezérléshez.

  Kijelző: 7” kapacitív érintőképernyő. Fényerő szabályozás. 5 különböző bőrszín.

  Gyári hangok: 10 hangcsoport: zongora, vonósok, orgona, rézfúvós, szaxofon, pad, szintetizátor, gitár, basszusgitár, etnikai. 464 előre beállított hangok. Voice 1, Voice 2, mindegyik Hang akár 3 különböző hanggal. Vonórudak. Gyári fejlett hangszerkesztés. Kiváló minőségű többrétegű hangok a Real Solos ® széles választékával. Gyári felülírás és visszaállítás. Akár 1.280 felhasználói hang érhető el. Arab skála és billentyűváltás hangonként programozható.

  Felhasználói hangok: 2,5 GB ingyenes tárhely nem felejtő Flash memóriában (1,5 GB további gyári hangbankokhoz – 1 GB felhasználói mintákhoz). Mintaszerkesztő: akár 8.192 minta (max. 6 másodperc mintánként). Akár 4 rétegű sztereó hangszer (Voice vagy Drum Set). Fejlett szerkesztő Split, Octave, Level, Range, Tune, Cut off, Velocity, Adsr. Sample Loop segédprogramok. Felhasználói dobkészletek.

  Adsr/Filter: külön hangvezérlők az Attack, Decay, Sustain, LFO, Cut Off és Resonance számára.

  Dobkészlet: 62 sztereó dobkészlet. 32 felhasználói dobkészlet Remap, Filter, Tune, FX vezérlőkkel. Dobkeverő: 9 szekció külön vezérlőkkel a szint, pan, reverb, hangmagasság, sebesség kompresszióhoz. 86 Midi Drum stílus (minta) érhető el a Grv1_Loop szekcióban.

  Vonórúd: 9 digitális vonórúd. Lassú gyors rotor. Overdrive, Click, Vibrato, Reverb, Percussion. Teljes programozhatóság. 24 orgonabeállítás. Twin Organ: lehetőség PCM és digitális orgona hangok keverésére a széles sztereó hangvisszaadás érdekében.

  Rendező: Több mint 400 stílus. Valódi stílusok, Midi és audio részek keverékével (lásd lent), élő stílusokkal és midi stílusokkal. 10 csoport: Ballada, Pop, Dance, Rock, Swing, Latin, Country, Folk, Party, Unplugged. 3 Intro, 3 Ending, Fill to End, ABCD, 4 Fills, 4 Break. Újratró, Beszámítás, Szünet, Billentyűindítás, Billentyű leállítás, Variáció. Felhasználói stílusok korlátlan tárolási lehetőségekkel.

  5 Midi akkord és basszusgitár. Zárás, párhuzamos, logikai mód. 3 x alsó Mono/Poly funkcióval. Akkord variáció. Varitone. Hang az ABCD-nek. Automatikus kitöltés, kitöltés az elrendezéshez, kitöltés az Aftertouchhoz. Akkord módok: Easy1, Easy2, Easy3, Fingered 1, Fingered 2. Orch. Variáció Morphing. Rootless mód. Manuális basszus, a legalacsonyabbra, a gyökérre. Basszusgitáros és zongorista mód (Standard/Expert). Basszus és akkordzár.

  Élő dob: 580 élő dob komplett rendezőstruktúrával (3 bevezető, 3 befejezés, ABCD, 4 kitöltés, 4 szünet). Reverb és 3 sávos Parametrikus Equalizer 10 előbeállítással, minden stílushoz programozható. Drum Boost. Lehetőség külső felhasználói élő dobok betöltésére. Dobzár.

  Hornyok: 3 x független Groove szakaszok. Hatalmas könyvtár több mint 780 latin ütőhangszerrel, elektro- és akusztikus dobhurokkal, egyetlen ütős slágerrel. Groove to Variation. Külön hangerő és vezérlők.

  Élő gitárok: 216 szeletelt gitárminta, beleértve a hosszú akkordokat. Külön hangerő és vezérlők.

  Valódi akkord: Több mint 300 valódi hangkíséret teljes akkordtartományban (akár 13 különböző akkordig). Elektromos, akusztikus és jazz gitár minták és egyéb zenekari szekvenciák széles választéka tökéletesen szinkronizálva a Midivel. Dedikált Insert EFX teljes szerkesztővel, programozható minden stílushoz. Lehetőség külső felhasználói valódi akkordok betöltésére.

  Valódi basszus: 256 valódi hang basszus szinkronizálva Midi-hez. Twin Bass: lehetőség a Midi vagy Audio átkapcsolására ugyanarra a stílusra. Külső felhasználói mélyhangok támogatása. 3 sávos paraméteres hangszínszabályzó 10 előbeállítással, minden stílushoz programozható. Lehetőség külső felhasználói valódi basszusok betöltésére.

  Stílusmodellezés: navigáljon, és válassza ki a dobokat, groove-okat, basszust és akkordokat a hatalmas Midi- és audiokönyvtárból. Multichord és Multibass sablonok.

  Stílusszerkesztés: haladó minták rögzítése és szerkesztése. Másolás, kvantálás, sebesség, oktáv funkciók. Különleges mennyiség áll rendelkezésre a keleti stílusokhoz (7/8, 9/8, 13/8 stb.).

  Regisztrációk: 4 bank korlátlan regisztrációval, amelyek szabályozzák a billentyűzet globális beállítását.

  Teljesítmény: gyors hozzáférést biztosít a stílusokhoz, a stílusos regisztrációkhoz, az MP3-, a wav- vagy a Midi-fájlokhoz. 7 készlet korlátlan fájltárhellyel.

  Játékmód: Mester, Accord/Style, Accord/Classic, Orgonista.

  Kifejezés: valós idejű felvétel és lejátszás a Style akkordszekvenciákhoz.

  Egyedi csúszka: 2 x egyéni csúszka (alternatív 2 és 3), hozzárendelhető a Micro, az Arranger szekciókhoz, a dobszűrőhöz és egyéb funkciókhoz.

  Lábkapcsoló: 4 programozható készlet. A gép legrelevánsabb funkcióihoz és jellemzőihez rendelhető.

  Arab skála: 16 készlet. 6 méretű memória.

  Dsp: Reverb, Chorus, Phaser, Flanger, Overdrive, Distortion, Tremolo, Autopan, Equalizer. 2 sztereó EFX beillesztés a Voice-hoz és a Voice 2-hez, 1 Beszúrás az Arranger akkordokhoz, 1 Beszúrás a Real Chordhoz. Külső panelvezérlők: Overdrive, Brilliance, Chorus/Wah mélység és sebesség, Késleltetett visszajelzés és szint, Reverb Time és Level. 64 Single Preset és 64 Chain Effects. Mély szerk

   Raktáron
  1,899,900 Ft1,899,000 Ft
 • -3%
  Korg Kross 2-61
  Korg Kross 2-61

  Korg Kross 2-61

  Gyártó: Korg Cikkszám:Korg text_availability Elérhető 0-7 nap
  Ár: 279,900 Ft289,900 Ft
  1.  

   Raktáron
  279,900 Ft289,900 Ft
 • -4%
  Korg MINILOGUE XD-M
  Korg MINILOGUE XD-M

  Korg MINILOGUE XD-M

  Gyártó: Korg Cikkszám:Korg text_availability Elérhető 0-7 nap
  Ár: 239,900 Ft249,900 Ft

  Polifónikus analóg szintetizátor modul szekvenszerrel. 

   Raktáron
  239,900 Ft249,900 Ft
 • -6%
  Yamaha CP-73
  Yamaha CP-73

  Yamaha CP-73

  Gyártó: Yamaha Cikkszám:Yamaha text_availability Elérhető 0-7 nap
  Ár: 749,900 Ft799,900 Ft

  Yamaha Premium Acoustic Grand Pianos

  A CP73 és CP88 három prémium zongora hangjával rendelkeznek: a Yamaha CFX, a Yamaha S700 és a Bösendorfer Imperial 290. Ezek a zongorák az alapos felvételnek és megszólaltatásnak köszönhetően teljesen dinamikus és kifejező zongorázást biztosítanak. 

  [ CFX ] Több mint 17 év fejlesztéssel, a Yamaha CFX a mi csúcskategóriás 9’ versenyzongoránk. A CFX csilingelő magas, erőteljes mély tartománnyal rendelkezik, hihetetlen dinamika tartományával képes egy teljes szimfonikus zenekaron át is kihallatszani.

  [ Bösendorfer ] Bösendorfer egy különlegesség a zongorák között, hiszen az egyetlen gyártó, ahol a bécsi hagyományokhoz hűen még mindig kézzel készítik a hangszereket. Meleg mélyeivel, éneklő magas és gazdag hangszíneivel adják a jellegzetes “Bécsi hangzást.” A 9.5’ 8-oktávos Imperial 290 a Bösendorfer zongorák csúcskategóriás modellje. A kibővített mély regiszter húrjait minden leütött billentyű megrezegteti, és a masszív hangszekrény minden frekvenciát képes tisztán sugározni.

  [ S700 ] Az S700 egy olyan akusztikus zongora melyet a Yamaha szakemberei kézzel készítettek. Erőteljes hangjával sűrű hangszereléseken keresztül is kihallatszik, ugyanakkor szólók esetében és ritkább hangszereléseknél kifinomult és kifejező is tud lenni. Az S700 volt az egyik legnépszerűbb zongora hangszín az S90ES színpadi zongora és a MOTIF ES szintetizátorokban.

  [Hamburg Piano : OS v1.5] The full, rich tones of an authentic Hamburg concert grand piano, recorded in a concert hall by one of the world’s foremost classical music engineers to capture every nuance.

  Yamaha akusztikus pianínó

  [ U1 ] Az UI a legnépszerűbb pianínó az egész világon. A CP73 és CP88 modellbe épített U1 hangszíne, régies karaktert ad a hangszernek. Ezáltal a modellek képesek azoknak az igényeknek is megfelelni, melyekhez élethű pianínó hangzás szükséges.

  [ SU7 ] Az SU7 a Yamaha akusztikus pianínók. Az SU7 gazdag, rezonáns hangszíne a CFX zongora kalapács specifikációjával megegyezik. 

  [Felt Piano : OS v1.5] This is felt piano done the Yamaha way. In a collaboration with Steinberg, we recorded our felt piano in the Yamaha speaker test lab using a proprietary sampling robot to create ultra-precise note velocities and intimate layers.

  Elektromos zongora & keyboard

  [ Yamaha CP80 ] A Yamaha már 1978-ban bemutatta a CP80 és CP70 elektromos zongoráit, annak érdekében, hogy a hangszerek élő zenéléskor is kihallatszanak a zenakarból. A CP80 hangja a CP73 és a CP88 modellekben nagyot szól a vastag és széles dinamika tartományával.

  [ 78 Rd ] A 78 Rd tine elektromos zongora széles dinamika tartománnyal, kiváló minőséggel és nagyszerű effektekkel rendelkezik. 

  [ 75 Rd ] A 75 Rd nyersebb,“funky” tine elektromos zongora hangszíne vibráló karakteres hangzást biztosít.

  [ 73 Rd ] A 73 Rd nyersebb,“funky” tine elektromos zongora hangszíne vibráló karakteres hangzással lassabb dalokhoz és énekes kísérethez javasoljuk.

  [ Wr ] A Wr reed elektromos zongora hangszíne vintage és modern verzióban széles dinamika tartományt nyújt.

  Organák, klavikordok és keyboardok:

  A CP73 és a CP88 széles választékát nyújtja más billentyűs hangszereknek, beleértve a: tonewheel, tranzisztoros és templomi orgonákat plusz a klavikord, FM zongorák és más hangszínek, melyek bármely szituációban megállják helyüket. 

  Szintetizátorok, vonósok ...

  A CP73 és a CP88 szintetizátor hangszínei lefedik a koncertező vagy session zenészek igényeit. Split, layer vagy szóló, szőnyeg hangszínek, vastag vonósok, ütős szintetizátor basszusok, szóló szintetizátor hangszínek, rézfúvósok... Az egyszerű CP kezelőfelület lehetővé teszi a valós idejű interakciót az azonnali hangszín készítéshez. 

  [ New to OS v1.5 ]

  - You’ll get new pads, new synth brass, new synth leads and a new synth bass. Because there’s no such thing as too much synth.

  - CP OS v1.5 gives you more instruments at your fingertips with new solo and ensemble saxes, new guitars, musette, solo strings and horn.

  Effektek

  A CP73 és CP88 bőséges beépített effekt szekciójával saját és egyedi hangszíneket készíthet. Mindegyik rész (Piano, Electric és Sub rész) külön effektekkel rendelkezik. 

  Master effektek, delay, reverb és master EQ, külön vezérlőkkel rendelkeznek a könnyű és valós idejű beállításokhoz.

  VCM (Virtuális Áramkör Modellezés) effektek

  A Yamaha saját fejlesztésű VCM (Virtuális Áramkör Modellezés) technológiája szimulálja a régi hangszínszabályozók, kompresszorok és phaserek hangzását, egészen az áramköri szintig lebontva.

   Raktáron
  749,900 Ft799,900 Ft