Yamaha N3X

Hybrid Zongora

Vásárlás


Yamaha MONTAGE

Szuperszintetizátor

Vásárlás

Akciós termék(ek)

Megjelenítés: lista / táblázat
Rendezés:
Listázás:
 • Ketron MIDJAY Pro
   Display: Lcd color Tft 7”- Érintésérzékeny 800 x 480 felbontás. Multimedia Player: Player 1. Player 2. Wav. Midi. Mp3. Mp4. Avi. Mov.Flv. Cdg. Jpg. Txt. Funkciók: Marker. Sync/Next. Autoplay. Lead Mute. GM part. Lyric Off. Cross fade. File S..
   Display: Lcd color Tft 7”- Érintésérzékeny 800 x 48...
  559,000 Ft659,000 Ft
 • Ketron SD7
    A Ketron SD7 egy hosszú, szenvedélyes fejlesztési folyamat és alapos zenei kutatás eredményeként jött létre. Végeredményként pedig sikerült létrehozni egy olyan fantasztikus hangszert,  amely mi..
    A Ketron SD7 egy hosszú, szenvedélyes fejlesztési folyamat &eac...
  849,000 Ft949,000 Ft
 • Yamaha S70 XS - használt
  76 kalapácsmechanikás billentyűzet (Balanced Hammer) Performance Creator (Layer/Split/Drum gyors beállításához) 4 programozható tolópotméter, 4 zóna AWM2 techológia, Expanded Articulation, 456 MB Wave-ROM (MOTIF XS + ext..
  76 kalapácsmechanikás billentyűzet (Balanced Hammer) Performance Creator (La...
  399,000 Ft709,900 Ft
 • Clavia Nord Electro 5D 61
  A Nord Electro-t 2001-es bemutatkozása óta teljesen egyértelműen azok a zenészek használják, akik egyszerű kezelőfelülettel bíró, kiváló hangminőségben, autentikusan akusztikus, és elektromechanikus hangszereket..
  A Nord Electro-t 2001-es bemutatkozása óta teljesen egyértelműen azok ...
  519,900 Ft537,900 Ft
 • Clavia Nord Electro 5D 73
  A Nord Electro-t 2001-es bemutatkozása óta teljesen egyértelműen azok a zenészek használják, akik egyszerű kezelőfelülettel bíró, kiváló hangminőségben, autentikusan akusztikus, és elektromechanikus hangszereket..
  A Nord Electro-t 2001-es bemutatkozása óta teljesen egyértelműen azok ...
  549,900 Ft592,900 Ft
 • Yamaha GENOS
  Professzionálisan, könnyedén A Genos hangszerrel könnyen komponálhat és készíthet zenét. A könnyen elérhető kreatív hangszínpaletta ideális, inspiráló környezetet biztos..
  Professzionálisan, könnyedén A Genos hangszerrel k&o...
  1,279,000 Ft1,379,900 Ft
Akciós termékek
 • -3%
  Clavia Nord Electro 5D 61
  Clavia Nord Electro 5D 61

  Clavia Nord Electro 5D 61

  Gyártó: Clavia Cikkszám:Clavia text_availability Elérhető 0-7 nap
  Ár: 519,900 Ft537,900 Ft

  A Nord Electro-t 2001-es bemutatkozása óta teljesen egyértelműen azok a zenészek használják, akik egyszerű kezelőfelülettel bíró, kiváló hangminőségben, autentikusan akusztikus, és elektromechanikus hangszereket imitálni képes hordozható billentyűs hangszert kerestek.  Az új Electro 5 a felbővített memóriával, a split és layer képességgel, az új kijelzővel, és az újratervezett programválasztó szekcióval egy kifejezetten élő előadásra termett rugalmas, minden igényt kielégítő high-end színpadi hangszer lett.

  Az Electro megújítása a legtöbb, a zenészekben felmerült igényre koncentrált. Még élethűbbek az emulációk, még nagyobb memóriával gazdálkodhatunk, ennek megfelelően több, és részletesebb hangszín tölthető a hangszerbe, több effekt, OLED kijelző, program elnevezésének lehetősége, programok tetszőleges, kényelmes sorba rendezése, Split és Layer lehetőségek állnak rendelkezésre, Electro ennyire még nem volt egyszerűen kezelhető, és áttekinthető. A széria mindhárom tagja, a 61 D, 73 D, és a HP 73 változata is azonos tulajdonságokkal, azonos mennyiségű memóriával bír. A Nord Electro 5D 61, és 73-as változatokon az orgona szekcióban fizikai drawbar-okkal avatkozhatunk be a regiszterek beállításába, ezt jelöli a “D” a névben, míg a HP 73-as változat kalapácsmechanikás. Mindhárom hangszer elképesztően könnyű, 8.1, 9.2, és 11.4 kg súlyúak.

  Főbb jellemzők: 

  Általános

  • Split és layer lehetőség - Zongora/Orogona, Zongora/Sampler, Sampler/Orgona
  • 1 GB memória áll rendelkezésre a zongora minták számára (Nord Piano Library)
  • 256 MB memória a samplingek külön memória blokkjában (Nord Sample Library)
  • Új áttekinthető, és olvasható OLED kijelző
  • 6 Split pont LED indikátorokkal
  • Újra tervezett program választó szekció, Set List funkcióval
  • szabadon újrarendezhetők a programok, és a sample-ök az Organize módban
  • Zongora szekció
  • Húrrezonancia modellezés (!)

  Sample Synth

  • dedikált sample synth szekció (kikerült a zongora szekcióból), saját Attack, Decay/Release és dinamika vezérlőkkel

  Orgona 

  • A Nord C2D B3-as Tone Wheel szimulációját egy az egyben megkapta az Electro 5
  • Fizikai Drawbar-ok az 5D 61, és 5D 73-as modelleken
  • Principal Pipe Organ (sípos “templomi orgona” modellezés)
  • B3 Tone Wheel Basszus
  • Leslie 122 szimuláció a Nord C2D-ből
  • Half-Moon Switch tartó (az 5D 61/73-as modelleken)
  • Effekt szekció: 
  • az Electro 5-ben már minden effekt sztereó (!)
  • Csöves torzító szimuláció (Tube Overdrive)
  • Vibe effekt
  • szeparált Reverb/Delay effektek (eddig csak vagy-vagy lehetett használni)
  • tremolo, panoráma, ring modulátor, wah effektek, amik kontroller pedállal vezérelhetők

  Az Electro 5 tulajdonságai részletesen

  Orgona szekció

  Az Electro 5 orgona szekcója egy sípos, köznyelvben templomi orgonának hívott Principal Pipe orgona móddal is bővült, de a világszerte legjobb Hammond B3 klónnak tartott Nord C2D Tone Wheel, és vintage 122-es leslie emulációját is megkapta.

  A C2D B3 Tone Wheel emulációja, több mint egy évtizedes tökéletesítés eredménye, aminek eredeti, és legelső változata még a Nord Electroba készült, és folyamatos fejlesztések után átkerült a Nord C1, és C2 Combo orgonákba, amik gyakorlatilag minden lehetséges díjat megynyertek. A C2D ezen evolúció csúcsa. Az új B3 Tone Wheel Bass egy klasszikus, balkéznél helyet foglaló orgona basszushang a 16’ és 8’-as regisztereknél. Az Electro 5D 61/ és 73-as változat fizikai drawbarokkal teszi tökéletessé az orgonálás élményét, ugyanígy mindkettőn van hely Half-Moon switch (opció) felszerelésére.

  A Farfisa, és Vox emulációk minősége és részletessége vetekszik a B3 imitációval. Lenyűgözően élethű, és az eredeti hangszerek sajátosságait megszólaltató Farfisa Comact Deluxe, és Vox Continental is része az orgona szekciónak. Mindhárom orgona tovább kombinálható effektekkel, adható hozzá torzítás, vagy bármely effekt a kezelőfelületen,állítható az EQ, gyakorlatilag minden valaha hallott, és még soha nem hallott orgona karakter kicsavarható az Electro 5-ből.

  A Zongora szekció 

  Az új Electro 5 széria tagjainak mindegyike 1 GB-nyi zongora mintát képes tárolni, lehetővé téve azt, hogy még több, vagy még részletesebb elektromos, vagy akusztikus zongorahangból többet használhassunk a színpadon. A húrrezonancia-modellezés lehetősége a Nord Piano 2-ből egy az egyben átkerült az Electro 5-be, így egyedülállóan valósághű pianínó, vagy Grand piano hangok szólalhatnak meg a kezünk alatt. A zongoraszekció a folyamatosan bővülő és ingyenesen hozzáférhető Nord Piano Library hangkönyvtárból frissíthető. Új zongora, elektromos zongora hangszínek egyszerűen, a Nord Sound Manager program segítségével tölthetők az Electro 5-be.
  A Long Release (hosszú lecsengés részletes mintákkal) és a húrrezonancia funkciók kikapcsolhatók, tetszés szerint. A játékstílushoz az Electro 5 mechanikája 4 dinamikagörbe szerint optimalizálható.

  A Nord Sample Library és az Editor

  Az új Electro 5-ben a Sample Synth szekció dedikált helyet kapott (hasonlóan a Piano 2-höz) a kezelőfelületen, memóriablokkját 256 MB-ra bővítették, attack, decay/release, és dinamika vezérlői is lettek. A Sample szinti flash memóriájába a Nord Sample Library-ből tölthetők minták, vagy a Nord Sample Editor segítségével saját minták is készíthetők. Az ingyenesen hozzáférhető, folyamatosan frissülő Nord Sample hangkönyvtárban rengeteg, az orgona, zongora kategóriába nem tartozó hangszer jó minőségű samplingelt változatai kerültek. Vintage szintetizátorok, vonós, pengetős, fúvós hangszerek, de olyan egykori exkluzívan a Nord számára engedélyezett legendás gyártók hangjai is, mint a Mellotron, és a Chamberlain.

  A Sample editor lehetővé teszi, hogy saját .wav formátumú fájljainkból saját hangszíneket szólaltassunk meg az Electro 5-ben. Egyszerű map-elés, loop beállítás, és sok segítő funkció.

  Effekt szekció 

  A Nord Electro 5 effekt szekciója lehetővé teszi, hogy azonnal, és állítható effektekkel hozzunk létre akár pregnáns torzított, akár csillogó, visszhangban úszó, vagy tempo delay-es atmoszférikus hangzásokat. Minden effekt sztereó az Electro 5-ben.

  Az erősítő, és hangszóró (Amp/Peaker) szimulációban most újdonságként már megtalálható ugyanaz a Vintage 122-es leslie emuláció, mint a zászlóshajó Nord C2D orgonában. A delay szabályozható tempójú, ping-pong delay is lehet akár.

  • Effect 1- Pan, Tremolo, Wah-wah, és ring modulátor, mindegyik vezérelhető kontroller pedállal
  • Effect 2 - Phaser, Flanger, Chorus, Vibe
  • Delay - Sztereó delay, állítható tempóval, és Ping-Pong móddal
  • EQ - Három sávos, sweep-elhető középpel
  • Kompresszor/Erősítő - Twin, JC, Small, Rotary és kompresszor, egy úgy csöves torzító effekttel
  • Maszter effektek
  • Reverb, öt algoritmussal - Room, Stage Soft, Stage, Hall, Hall Soft

  Split és Layer 

  A Nord Electro 5 két slot-os rendszerű, a két slot segítségével lehet split és layer formájában kombinálni a hangokat. (Organ/Piano, Piano/Sample Synth, vagy Sample Synth/Organ). Mindegyik slotnak (part) lehet saját effektje, kontroller, és Sustain pedál rendelhető hozzájuk (például: chorus effekt és Sustain pedál a zongora modulon, delay effekt, és kontroller pedál a Sample Synth modulon). A Split funkcióhoz tartozik 6 elválasztópont, amiket LED jelez a billentyűzet fölött.

  Minden egyes effekt szekció szabadon címezhető az Upper, vagy a Lower parthoz.

  A “Set List” funckió

  Az Electro 5-ben új kijelző van, ezért lehetővé vált a programok elnevezése, sorba rendezése. A “Set List” módban adott programokat rendelhetünk hozzá dalcímekhez (song). Minden song -hoz hozzárendelhető 4 különböző program a létezők közül. Külön setlist-ek készíthetők a kölünböző zenekarainkhoz, vagy szituációkhoz, könnyedén rendszerezhetők a programok számítógép használata nélkül.

  Az “Organize” - rendszerezés funkció

  Az Electro 5-ben már kezelőfelületről átrendezhetők a song-okoz tartozó programok, és címezhetők setlist-ekhez. Teljesen saját szájíz szerint rendszerezhető minden program, és azok elemei.

  Monitor Input

  Külső jelforrás csatlakoztatható a monitor bemenetre, így mp3 lejátszó, iPod, vagy akár laptop hangkimenete is hallgatható az Electro 5 kimenetén, ez gyakorláshoz, jammeléshez, felvételre rájátszáskor hasznos.

  Specifikációk: 

  • Nord Electro 5D 61: 61 billentyűs, billentésérzékeny, vízesés mechanika
  • Nord Electro 5D 73: 73 billentyűs, billentésérzékeny, vízesés mechanika
  • Nord Electro 5 HP: 73 billentyűs billentésérzékeny kalapácsmechanika

  Zongora szekció

  • 1 GB dedikált memória 
  • 6 kategóriába sorolhatók a Nord Piano Library hangjai - Grand, Upright, EPiano 1, EPiano 2, Clavinet, és Harpsichord
  • egy kategória tartalmazhat különböző modelleket
  • mindegyik piano modell cserélhető a Nord Sound Manager programmal
  • továbbfejlesztett húrrezonancia-modellezés
  • Long Release
  • 4 dinamikagörbe
  • a sztereó zongoraminták mono-ban is játszhatók
  • 40-60 hang polifónia a zongoraszekcióban

  Sample Synth szekció: 

  • 256 MB memória dedikáltan a Nord Sample Library hangkövnytár hangjaihoz
  • gyárilag 100 hangminta van előre töltve
  • Attack/Decay, és Dinamika vezérlők
  • 15 hang polifónia 

  Orgona szekció

  • Állítható a perkusszív hang hangerőssége, lecsengés és a mechanikus zaj (Key Click) hangereje
  • Vibrato /Chorus Control az egyes modelleknek megfelelő tulajdonságokkal (C1, C2, C3, V1, V2, V3)
  • 4 tonewheel mód
  • MIDI Split: extra MIDI billentyűzet csatlakoztatásával a Nord Electro 5 használható kétmanuálos orgonaként
  • a Nord Electro 5D 61/73 rendelkezik fizikai Drawbar-okkal

  Effekt szekció

  • minden effekt sztereóban szólal meg

  Effect 1

  • Pan, Tremolo, Wah and Ring Modulator
  • három választható depth paraméter a Pan és Tremolo effektekhez, mértékük az Effect 1 gombbal állítható
  • a Tremolo, Pan, Ring-Mod és Wah effektek vezérelhetők kontroller pedállal

  Effect 2

  • Phaser 1, Phaser 2, Flanger, Chorus 1, Chorus 2 és Vibe 
  • két választható depth paraméter mindegyikhez

  Erősítő szimulációk

  • Comp/Amp - három amp/speaker szimuláció, kompresszor, C2D 122 leslie, Tube Overdrive - csöves torzító
  • Drive/kompresszió mértéke vezérelhető a Drive tekerővel
  • Leslie sebesség vezérlők - lassú, gyors, és álló
  • Közeli, vagy normál mikrofon elhelyezés állás a leslie emulációnál
  • a felhasználó által állítható a rotary magas, és basszus rotor sebessége, és a gyorsulás mértéke
  • 3 sávos EQ, sweep-elhető középfrekvenciával. +/- 15 dB gain/attenuation

  Master Effektek

  • Dedikált (a delay-től külön választott) zengető, öt algoritmussal - Room, Stage Soft, Stage, Hall Soft, Hall és Dry/Wet szabályzó
  • Dedikált Delay (a reverb-től különválasztott ismétlő visszhang) - Ping-Pong delay, és tap-tempo funkciókkal

  Csatlakozások

  • 2 Audiokimenet L & R - ¼", 6,35 mm mono jack
  • 1 Monitor bemenet - 1/8", 3,5 mm (kis) sztereó jack
  • 1 Fejhallgató kimenet  - ¼", 6,35 mm sztereó jack
  • 1 kontroller pedál bemenet - ¼", 6,35 mm TRS sztereó jack, (Yamaha FC7, Roland EV-7, Roland EV-5, Korg EXP2 és Korg XVP10, Moog EP-3)
  • 1 Sustain pedál bemenet - ¼", 6,35 mm jack. (Roland DP-2, DP-6, Yamaha FC-4, FC-5, Fatar VFP1-25 stb.)
  • 1 Rotary Speaker sebesség kapcsoló pedál - ¼", 6,35 mm jack.
  • MIDI In, MIDI Out - 5 pin-es DIN csatlakozók
  • USB - type B csatlakozó - hangszínek feltöltése, operációs rendszer frissítés, USB MIDI 

  Tartozékok

  • Felhasználói kézikönyv
  • Tápkábel
  • Nord Piano s Sample Library hangokat tartalmazó DVD

  Méretek

  • Nord Electro 5D 61: 900 mm (35.4") x 97 mm (3.8") x 296 mm (11.7")
  • Nord Electro 5D 73: 1066 mm (42") x 97 mm (3.8") x  296 mm (11.7")
  • Nord Electro 5 HP: 1074 mm (42.3") x 121 mm (4.8") x 344 mm (13.5")

  Súly

  • Nord Electro 5D 61: 8.1 kg (17.85 lbs)
  • Nord Electro 5D 73: 9.2 kg (20.28 lbs)
  • Nord Electro 5 HP: 11.4 kg (25.13 lbs)
   Raktáron
  519,900 Ft537,900 Ft
 • -7%
  Clavia Nord Electro 5D 73
  Clavia Nord Electro 5D 73

  Clavia Nord Electro 5D 73

  Gyártó: Clavia Cikkszám:Clavia text_availability Elérhető 0-7 nap
  Ár: 549,900 Ft592,900 Ft

  A Nord Electro-t 2001-es bemutatkozása óta teljesen egyértelműen azok a zenészek használják, akik egyszerű kezelőfelülettel bíró, kiváló hangminőségben, autentikusan akusztikus, és elektromechanikus hangszereket imitálni képes hordozható billentyűs hangszert kerestek.  Az új Electro 5 a felbővített memóriával, a split és layer képességgel, az új kijelzővel, és az újratervezett programválasztó szekcióval egy kifejezetten élő előadásra termett rugalmas, minden igényt kielégítő high-end színpadi hangszer lett.

  Az Electro megújítása a legtöbb, a zenészekben felmerült igényre koncentrált. Még élethűbbek az emulációk, még nagyobb memóriával gazdálkodhatunk, ennek megfelelően több, és részletesebb hangszín tölthető a hangszerbe, több effekt, OLED kijelző, program elnevezésének lehetősége, programok tetszőleges, kényelmes sorba rendezése, Split és Layer lehetőségek állnak rendelkezésre, Electro ennyire még nem volt egyszerűen kezelhető, és áttekinthető. A széria mindhárom tagja, a 61 D, 73 D, és a HP 73 változata is azonos tulajdonságokkal, azonos mennyiségű memóriával bír. A Nord Electro 5D 61, és 73-as változatokon az orgona szekcióban fizikai drawbar-okkal avatkozhatunk be a regiszterek beállításába, ezt jelöli a “D” a névben, míg a HP 73-as változat kalapácsmechanikás. Mindhárom hangszer elképesztően könnyű, 8.1, 9.2, és 11.4 kg súlyúak.

  Főbb jellemzők: 

  Általános

  • Split és layer lehetőség - Zongora/Orogona, Zongora/Sampler, Sampler/Orgona
  • 1 GB memória áll rendelkezésre a zongora minták számára (Nord Piano Library)
  • 256 MB memória a samplingek külön memória blokkjában (Nord Sample Library)
  • Új áttekinthető, és olvasható OLED kijelző
  • 6 Split pont LED indikátorokkal
  • Újra tervezett program választó szekció, Set List funkcióval
  • szabadon újrarendezhetők a programok, és a sample-ök az Organize módban
  • Zongora szekció
  • Húrrezonancia modellezés (!)

  Sample Synth

  • dedikált sample synth szekció (kikerült a zongora szekcióból), saját Attack, Decay/Release és dinamika vezérlőkkel

  Orgona 

  • A Nord C2D B3-as Tone Wheel szimulációját egy az egyben megkapta az Electro 5
  • Fizikai Drawbar-ok az 5D 61, és 5D 73-as modelleken
  • Principal Pipe Organ (sípos “templomi orgona” modellezés)
  • B3 Tone Wheel Basszus
  • Leslie 122 szimuláció a Nord C2D-ből
  • Half-Moon Switch tartó (az 5D 61/73-as modelleken)
  • Effekt szekció: 
  • az Electro 5-ben már minden effekt sztereó (!)
  • Csöves torzító szimuláció (Tube Overdrive)
  • Vibe effekt
  • szeparált Reverb/Delay effektek (eddig csak vagy-vagy lehetett használni)
  • tremolo, panoráma, ring modulátor, wah effektek, amik kontroller pedállal vezérelhetők

  Az Electro 5 tulajdonságai részletesen

  Orgona szekció

  Az Electro 5 orgona szekcója egy sípos, köznyelvben templomi orgonának hívott Principal Pipe orgona móddal is bővült, de a világszerte legjobb Hammond B3 klónnak tartott Nord C2D Tone Wheel, és vintage 122-es leslie emulációját is megkapta.

  A C2D B3 Tone Wheel emulációja, több mint egy évtizedes tökéletesítés eredménye, aminek eredeti, és legelső változata még a Nord Electroba készült, és folyamatos fejlesztések után átkerült a Nord C1, és C2 Combo orgonákba, amik gyakorlatilag minden lehetséges díjat megynyertek. A C2D ezen evolúció csúcsa. Az új B3 Tone Wheel Bass egy klasszikus, balkéznél helyet foglaló orgona basszushang a 16’ és 8’-as regisztereknél. Az Electro 5D 61/ és 73-as változat fizikai drawbarokkal teszi tökéletessé az orgonálás élményét, ugyanígy mindkettőn van hely Half-Moon switch (opció) felszerelésére.

  A Farfisa, és Vox emulációk minősége és részletessége vetekszik a B3 imitációval. Lenyűgözően élethű, és az eredeti hangszerek sajátosságait megszólaltató Farfisa Comact Deluxe, és Vox Continental is része az orgona szekciónak. Mindhárom orgona tovább kombinálható effektekkel, adható hozzá torzítás, vagy bármely effekt a kezelőfelületen,állítható az EQ, gyakorlatilag minden valaha hallott, és még soha nem hallott orgona karakter kicsavarható az Electro 5-ből.

  A Zongora szekció 

  Az új Electro 5 széria tagjainak mindegyike 1 GB-nyi zongora mintát képes tárolni, lehetővé téve azt, hogy még több, vagy még részletesebb elektromos, vagy akusztikus zongorahangból többet használhassunk a színpadon. A húrrezonancia-modellezés lehetősége a Nord Piano 2-ből egy az egyben átkerült az Electro 5-be, így egyedülállóan valósághű pianínó, vagy Grand piano hangok szólalhatnak meg a kezünk alatt. A zongoraszekció a folyamatosan bővülő és ingyenesen hozzáférhető Nord Piano Library hangkönyvtárból frissíthető. Új zongora, elektromos zongora hangszínek egyszerűen, a Nord Sound Manager program segítségével tölthetők az Electro 5-be.
  A Long Release (hosszú lecsengés részletes mintákkal) és a húrrezonancia funkciók kikapcsolhatók, tetszés szerint. A játékstílushoz az Electro 5 mechanikája 4 dinamikagörbe szerint optimalizálható.

  A Nord Sample Library és az Editor

  Az új Electro 5-ben a Sample Synth szekció dedikált helyet kapott (hasonlóan a Piano 2-höz) a kezelőfelületen, memóriablokkját 256 MB-ra bővítették, attack, decay/release, és dinamika vezérlői is lettek. A Sample szinti flash memóriájába a Nord Sample Library-ből tölthetők minták, vagy a Nord Sample Editor segítségével saját minták is készíthetők. Az ingyenesen hozzáférhető, folyamatosan frissülő Nord Sample hangkönyvtárban rengeteg, az orgona, zongora kategóriába nem tartozó hangszer jó minőségű samplingelt változatai kerültek. Vintage szintetizátorok, vonós, pengetős, fúvós hangszerek, de olyan egykori exkluzívan a Nord számára engedélyezett legendás gyártók hangjai is, mint a Mellotron, és a Chamberlain.

  A Sample editor lehetővé teszi, hogy saját .wav formátumú fájljainkból saját hangszíneket szólaltassunk meg az Electro 5-ben. Egyszerű map-elés, loop beállítás, és sok segítő funkció.

  Effekt szekció 

  A Nord Electro 5 effekt szekciója lehetővé teszi, hogy azonnal, és állítható effektekkel hozzunk létre akár pregnáns torzított, akár csillogó, visszhangban úszó, vagy tempo delay-es atmoszférikus hangzásokat. Minden effekt sztereó az Electro 5-ben.

  Az erősítő, és hangszóró (Amp/Peaker) szimulációban most újdonságként már megtalálható ugyanaz a Vintage 122-es leslie emuláció, mint a zászlóshajó Nord C2D orgonában. A delay szabályozható tempójú, ping-pong delay is lehet akár.

  • Effect 1- Pan, Tremolo, Wah-wah, és ring modulátor, mindegyik vezérelhető kontroller pedállal
  • Effect 2 - Phaser, Flanger, Chorus, Vibe
  • Delay - Sztereó delay, állítható tempóval, és Ping-Pong móddal
  • EQ - Három sávos, sweep-elhető középpel
  • Kompresszor/Erősítő - Twin, JC, Small, Rotary és kompresszor, egy úgy csöves torzító effekttel
  • Maszter effektek
  • Reverb, öt algoritmussal - Room, Stage Soft, Stage, Hall, Hall Soft

  Split és Layer 

  A Nord Electro 5 két slot-os rendszerű, a két slot segítségével lehet split és layer formájában kombinálni a hangokat. (Organ/Piano, Piano/Sample Synth, vagy Sample Synth/Organ). Mindegyik slotnak (part) lehet saját effektje, kontroller, és Sustain pedál rendelhető hozzájuk (például: chorus effekt és Sustain pedál a zongora modulon, delay effekt, és kontroller pedál a Sample Synth modulon). A Split funkcióhoz tartozik 6 elválasztópont, amiket LED jelez a billentyűzet fölött.

  Minden egyes effekt szekció szabadon címezhető az Upper, vagy a Lower parthoz.

  A “Set List” funckió

  Az Electro 5-ben új kijelző van, ezért lehetővé vált a programok elnevezése, sorba rendezése. A “Set List” módban adott programokat rendelhetünk hozzá dalcímekhez (song). Minden song -hoz hozzárendelhető 4 különböző program a létezők közül. Külön setlist-ek készíthetők a kölünböző zenekarainkhoz, vagy szituációkhoz, könnyedén rendszerezhetők a programok számítógép használata nélkül.

  Az “Organize” - rendszerezés funkció

  Az Electro 5-ben már kezelőfelületről átrendezhetők a song-okoz tartozó programok, és címezhetők setlist-ekhez. Teljesen saját szájíz szerint rendszerezhető minden program, és azok elemei.

  Monitor Input

  Külső jelforrás csatlakoztatható a monitor bemenetre, így mp3 lejátszó, iPod, vagy akár laptop hangkimenete is hallgatható az Electro 5 kimenetén, ez gyakorláshoz, jammeléshez, felvételre rájátszáskor hasznos.

  Specifikációk: 

  • Nord Electro 5D 61: 61 billentyűs, billentésérzékeny, vízesés mechanika
  • Nord Electro 5D 73: 73 billentyűs, billentésérzékeny, vízesés mechanika
  • Nord Electro 5 HP: 73 billentyűs billentésérzékeny kalapácsmechanika

  Zongora szekció

  • 1 GB dedikált memória 
  • 6 kategóriába sorolhatók a Nord Piano Library hangjai - Grand, Upright, EPiano 1, EPiano 2, Clavinet, és Harpsichord
  • egy kategória tartalmazhat különböző modelleket
  • mindegyik piano modell cserélhető a Nord Sound Manager programmal
  • továbbfejlesztett húrrezonancia-modellezés
  • Long Release
  • 4 dinamikagörbe
  • a sztereó zongoraminták mono-ban is játszhatók
  • 40-60 hang polifónia a zongoraszekcióban

  Sample Synth szekció: 

  • 256 MB memória dedikáltan a Nord Sample Library hangkövnytár hangjaihoz
  • gyárilag 100 hangminta van előre töltve
  • Attack/Decay, és Dinamika vezérlők
  • 15 hang polifónia 

  Orgona szekció

  • Állítható a perkusszív hang hangerőssége, lecsengés és a mechanikus zaj (Key Click) hangereje
  • Vibrato /Chorus Control az egyes modelleknek megfelelő tulajdonságokkal (C1, C2, C3, V1, V2, V3)
  • 4 tonewheel mód
  • MIDI Split: extra MIDI billentyűzet csatlakoztatásával a Nord Electro 5 használható kétmanuálos orgonaként
  • a Nord Electro 5D 61/73 rendelkezik fizikai Drawbar-okkal

  Effekt szekció

  • minden effekt sztereóban szólal meg

  Effect 1

  • Pan, Tremolo, Wah and Ring Modulator
  • három választható depth paraméter a Pan és Tremolo effektekhez, mértékük az Effect 1 gombbal állítható
  • a Tremolo, Pan, Ring-Mod és Wah effektek vezérelhetők kontroller pedállal

  Effect 2

  • Phaser 1, Phaser 2, Flanger, Chorus 1, Chorus 2 és Vibe 
  • két választható depth paraméter mindegyikhez

  Erősítő szimulációk

  • Comp/Amp - három amp/speaker szimuláció, kompresszor, C2D 122 leslie, Tube Overdrive - csöves torzító
  • Drive/kompresszió mértéke vezérelhető a Drive tekerővel
  • Leslie sebesség vezérlők - lassú, gyors, és álló
  • Közeli, vagy normál mikrofon elhelyezés állás a leslie emulációnál
  • a felhasználó által állítható a rotary magas, és basszus rotor sebessége, és a gyorsulás mértéke
  • 3 sávos EQ, sweep-elhető középfrekvenciával. +/- 15 dB gain/attenuation

  Master Effektek

  • Dedikált (a delay-től külön választott) zengető, öt algoritmussal - Room, Stage Soft, Stage, Hall Soft, Hall és Dry/Wet szabályzó
  • Dedikált Delay (a reverb-től különválasztott ismétlő visszhang) - Ping-Pong delay, és tap-tempo funkciókkal

  Csatlakozások

  • 2 Audiokimenet L & R - ¼", 6,35 mm mono jack
  • 1 Monitor bemenet - 1/8", 3,5 mm (kis) sztereó jack
  • 1 Fejhallgató kimenet  - ¼", 6,35 mm sztereó jack
  • 1 kontroller pedál bemenet - ¼", 6,35 mm TRS sztereó jack, (Yamaha FC7, Roland EV-7, Roland EV-5, Korg EXP2 és Korg XVP10, Moog EP-3)
  • 1 Sustain pedál bemenet - ¼", 6,35 mm jack. (Roland DP-2, DP-6, Yamaha FC-4, FC-5, Fatar VFP1-25 stb.)
  • 1 Rotary Speaker sebesség kapcsoló pedál - ¼", 6,35 mm jack.
  • MIDI In, MIDI Out - 5 pin-es DIN csatlakozók
  • USB - type B csatlakozó - hangszínek feltöltése, operációs rendszer frissítés, USB MIDI 

  Tartozékok

  • Felhasználói kézikönyv
  • Tápkábel
  • Nord Piano s Sample Library hangokat tartalmazó DVD

  Méretek

  • Nord Electro 5D 61900 mm (35.4") x 97 mm (3.8") x 296 mm (11.7")
  • Nord Electro 5D 73: 1066 mm (42") x 97 mm (3.8") x  296 mm (11.7")
  • Nord Electro 5 HP: 1074 mm (42.3") x 121 mm (4.8") x 344 mm (13.5")

  Súly

  • Nord Electro 5D 61: 8.1 kg (17.85 lbs)
  • Nord Electro 5D 73: 9.2 kg (20.28 lbs)
  • Nord Electro 5 HP: 11.4 kg (25.13 lbs)
   Raktáron
  549,900 Ft592,900 Ft
 • -15%
  Ketron MIDJAY Pro
  Ketron MIDJAY Pro

  Ketron MIDJAY Pro

  Gyártó: Ketron Cikkszám:Ketron text_availability Elérhető 0-7 nap
  Ár: 559,000 Ft659,000 Ft

   Display: Lcd color Tft 7”- Érintésérzékeny 800 x 480 felbontás.
  Multimedia Player: Player 1. Player 2. Wav. Midi. Mp3. Mp4. Avi. Mov.Flv. Cdg. Jpg. Txt.

  Funkciók: Marker. Sync/Next. Autoplay. Lead Mute. GM part. Lyric Off. Cross fade.
  File Search. Play List. My Folder. Transposer. Time stretching. Metronome Click.

  Polifónia: 128 hang. Multitimbral 48 sáv.

  Dvi: Video Monitor. Karaoke Lyric / Mirror.

  Menu: Disk. Midi. Play Modes. Audio Edit. Language. Footswitch. Preferences. Controls. Video. Reg. set up.

  Media: Belső Adattároló: SSD Card 16GB. Külső adattárolás: SD Card - Mmc, HD. USB: 3 Host + 1 device. PC connect. Disk Edit. Info. Refresh. Eject.

  Hangszínek: 512 Voices. 47 Drum Sets. 267 Audio Drum Loops. Live Drum Modelling. Drum Remap.

  Preset Voices: 368 programozható Voices. 2nd Voice. Lead slider volume. Controls : Volume. Shift. Pan. Tune. Effects. Velocity switch. Portamento. Legato. Slide. Morphing. Harmony. Efx Insert.

  Kíséretautomatika: 143 Stílus. Audio Dob sávok, Midi Drums & Grooves. Arranger: Bass, 5 Chords, 2 Lowers. Styles slider volume controls and Balance. Drum Mixer & Remap. Drum filter. Auto Fill. Fill to Arrange. 3 Orchestral Variations. Variation to Groove. 4 Arranger ABCD. 4 Fill. 4 Break. 3 Intro. 3 Ending. Restart. Pause. Count In. Reintro. Key Start. Key Stop. Split. Split Lock.

  User Stílusok: 4 Voice Set programozható. Voice to ABCD. Play Modes: Pianist. Bassist. Manual Bass. Bass to root. To lowest. Octave. Double. Harmony.

  Regisztrációk: 4 Bank x 1024

  Ram Sound: 64 MB Ram.

  Dsp: Chorus. Reverb. Flanger. Phaser. Tremolo. Rotary. Echo Delay. Tap Delay. Equalizer. Distorsion. Amp simulator. Compressor. Filter. 54 EFX Insert. 10 programmable Insert Chains.

  DJ: Double Audio and Midi player. Tempo & Pitch stretching. PFL. Sync. Tap tempo. Cue. Fx Pad. Backspin. Brake.

  Juke Box: Play List. My Folders. SFX Special Effects.

  Pic&Movie: Jpg & Mp4.Avi. Mov.Flv. Karaoke background. Movie to Rgb. Pic List. Autoshow.

  HD Record: 1 Sztereó sáv felvétele.

  Micro 1: XLR. Gain control.Volume. Reverb. Micro Edit. Talk.

  Micro 2: Gain control. Micro / Guitar Input select. 16 programmable Guitar Effect set up. User slider.

  Voicetron: 3 sávos Vocalizer.

  Midi: In, Out, Thru.

  Out: Left/Right Stereo. Pedal volume. Micro Out.

  Input: Micro 1, Micro 2. Line In Stereo. Headphone.

  Opciók: FS6, FS13. Volume Pedal. Tok.

  Áramellátás: 9V adapter

  Méret: (W x D x H). 352 x 241 x 94 mm.

  Súly: 3,5 Kg.

   Raktáron
  559,000 Ft659,000 Ft
 • -11%
  Ketron SD7
  Ketron SD7

  Ketron SD7

  Gyártó: Ketron Cikkszám:Ketron text_availability Elérhető 0-7 nap
  Ár: 849,000 Ft949,000 Ft

    A Ketron SD7 egy hosszú, szenvedélyes fejlesztési folyamat és alapos zenei kutatás eredményeként jött létre. Végeredményként pedig sikerült létrehozni egy olyan fantasztikus hangszert,  amely minden eddiginél jobban integrálja egy hangszerbe a professzionális kíséretautomatikás hangszerek és a színpadi szintetizátorok legfontosabb elemeit.

  Játssz a barátaiddal DJ-ként, vezess Karaoke műsort, alkoss valami kreatívat, írj inspiratív zenéket, az SD7 mindenben a segítségedre lesz és innovatív szolgáltatásaival, professzionális hangjaival kihozza belőled a legjobbat! Az új fejlesztésű hangforrás, a hatalmas hangszín könyvtár, a forradalmi Stílus Modellező, a Multimédiás képességek, a mai modern technikai fejlesztések az SD7-et a kortárs és a modern szórakoztató zene legkiválóbb eszközévé teszik.

   

  Stílusok

  Az SD7 innovatív, intelligens kíséretautomata szekciója 260 professzionális Stílust tartalmaz, amelyek lefedik a mai modern élő, szórakoztató zenei világ valamennyi zenei műfaját és stílusát. A Stílusok több mint 300 Élő Latin Percussion Groove-ot és 200 Audio Dob sávot tartalmaznak. Az Audio Dobokat tökéletesen szinkronizálták a belső Midi órajelhez, ami széles tűréshatáron belül változtatható, az eredeti tempóhoz képest akár +/- 30%-al. Minden Stílus 4 Variációból (A-B-C-D), 4 Bepörgetésből(Fill), 4 Kiállásból(Break), 3 Bevezetőből(Intro) és 3 Befejezésből(Ending) áll. Használhatunk Új bevezetést(Re-Intro), Szinkron Indulást-Megállást (Key Start-Stop), Beszámolást(Count In),  Újra indulást (Restart), további funkciókat programozhatunk az 5 User gombra.               A kíséret szekció 10 sávból tevődik össze: Audio Dob, Basszus, 5 harmónia sáv kiterjedt zenei variációkkal, 2 Lower szekció. 3 Zenei Variációt tudunk használni a kíséreti sávok variálására, amelynek sávjait ki-be kapcsolhatjuk aszerint, hogy letisztult vagy komplexebb zenei kíséretet szeretnénk. 4 hangszínt használhatunk egyszerre a jobb kézben, melynek további 4 variációját külön is elmenthetjük a Stílus Szekciókra (A-B-C-D).

  Az új fejlesztésű, nagy érintőképernyőnek köszönhetően egyszerűen és intuitív módon használhatjuk a hangszer funkcióit. Lehetőségünk van arra, hogy menet közben gyorsan módosítsuk a Stílusok hangszíneit, hangerő arányait, effekt beállításokat és a változtatásokat User Stílusként elmentsük. Ennek segítségével elkészíthetjük - a gyári Stílusok elvesztése nélkül- , a saját Stílus könyvtárunkat is. A MY LIST segítségével csoportosíthatjuk és elmenthetjük a 64 legkedveltebb stílusunkat egy helyre, a későbbi könnyű, és gyors előhívás érdekében.

  A fejlesztők nagy figyelmet fordítottak a zenekari összhangzásra, különös tekintettel a fafúvós hangszerekre, amelyeket újra alkottak és a hangszerekre jellemző sajátosságokat és felharmonikusokat külön rögzítették, a még élethűbb hangzás érdekében. Az Unplugged szekcióban a Stílusok letisztult verzióban szólalnak meg, egy gitárral vagy zongora és ütőshangszerek segítségével, biztosítva az ideális akusztikai közeget az improvizációkhoz vagy a csoportos együtt zenélésekhez.

  Stílus modellező

  Az SD7-ben megtalálható Stílus Modellező egy egyedülálló funkció, amivel a hangszerben található stílusok Audio Dobjai, Basszus sávjai, Groove-ok, Zongora, Gitár és Nagyzenekari sávjai tetszés szerint cserélhetőek, szerkeszthetőek és beilleszthetőek egy adott Stílus bármely sávjába, így bonyolultabb stílus programozói tudás nélkül is könnyedén új Stílusokat alkothatunk. A Stílus Modellező segítségével igazán egyszerű és felemelő élmény az új és egyedi kíséretek létrehozása. Menet közben is megváltoztathatjuk Stílusaink paramétereit, a zenei műfajok közt szabadon mozoghatunk és alkothatunk új, teljesen egyedi kíséreteket. Mindezen változtatásokat természetesen későbbi használat céljából elmenthetjük a User Stílusaink közé.

   

   Új lejátszási Mód

  Az SD7 fejlesztői a tervezés során arra törekedtek, hogy többféle felhasználásra is alkalmas legyen a hangszer. Ha zongorista vagy, használhatod az SD7 PIANIST módját, amelyben teljes értékű zongorázás mellett kontrollálható a hangszer kíséretautomata szekciója. Ha az élő basszus játékot preferálod, akkor a BASSIST funkció segítségét veheted igénybe, amely mindkét kéz játékát elemzi és valós időben leköveti a harmónia váltásokat.

  Az egyszerű Midi beállításokon túl, új, közvetlen Menü áll rendelkezésre a Harmonika és Orgona játékosok részére.

  CLASSIC módban a harmonikával játszó zenészek teljes kontrollt használhatnak az SD7 hangszínei felett, bal kézben a harmónia szekcióra 2 hangszínt, a jobb kézre 3 hangszínt használhatnak egyidejűleg és mindezt elmenthetik új Dalként vagy Regisztrációs beállításként, az egyszerű és gyors színpadi előhíváshoz.

  STÍLUS módban használható a hangszer kíséreti szekciója a bal kéz által vezérelve. A Bass to Chord funkcióval a harmonikás automatikusan meghatározhatja a harmóniák hangzását, ami normál esetben nem lenne elérhető a hagyományos stílus módban. A harmonikások ezen funkciók segítségével még kifejezőbben játszhatnak könnyű- és jazz zenei környezetben.

  Új ORGAN mód áll rendelkezésre a hangszer basszus szólamának manuális vagy automatikus vezérlésére. Az opcionális Midi Pedál (PCM 8) segítségével az orgona játékosok számára az általuk megszokott módon használható a hangszer és vezérelhető lábbal a basszus sáv.

  Hangszínek

  Az SD7-ben már az új generációs hangszínek találhatóak, köztük 543 nagy zenekari GM hangszín,  új sztereó multisamplingelt Zongora, Szaxofon, Brass, Gitár, Basszus hangszínek, vadonatúj Pad-ek, Vonós, Szintetikus, Elektromos Zongora és Harmonika hangszínek, melyek szintén a MultiVoice technológián alapulnak.

  12 bankba 368 Preset hangszín található, melyek mindegyike 3 Layer-ből állhat (plusz a 2nd hangszín, amely minden fő hangszínre alkalmazható) részletes szerkesztési lehetőségekkel. A Preset Hangszínekre használhatóak a további hangdúsítási lehetőségek, mint például Velocity switch, Duet, Trio, Steel, Harmony, amelyek beállításait User hangszínként szintén elmenthetjük. Számos kontroll funkció: Oktáv Fel-Le, Harmony, EFX, Aftertouch, Portamento valósidőben használható. A hangszínek élő játék közbeni gyors váltására a Voice List van segítségünkre, amelyben 32 komplett hangszín beállítást menthetünk el és egy gombnyomásra hívhatunk elő. 

  48 akusztikus és elektromos Dob-szettet, plusz egy speciális Sztereó Dob szettet használhatunk, amelyek egy élő dobolást szimuláló, úgynevezett Élő Modellező (Live Modelling) funkciót használnak. A Live Modelling segítségével az SD7-ben a valóságot megtévesztő részletességgel és változatossággal szólalnak meg a Dobok, hiszen egy élő dobos sosem képes kétszer ugyanúgy megütni a dobtesteket, így minden leütés egy picit máshogy szól, ami azt az érzetet kelti, mintha egy élő dobossal zenélnénk a színpadon.

  A hangszínek keresését az érintő kijelzőn nagyban megkönnyíti az új grafikus megjelenítés.

  RAM hangszínek

  Az SD7 gyári, kiváló belső hangszínei mellett lehetőség van a RAM memóriában tárolt, különleges minőségű hangszínek betöltésére is. Számos elektromos orgona hangszín realisztikus Leslie-effekt szimulációval, új Vonós, Brass, Zongora, Gitár, Harmonika, valósághű Szaxofon, Trombita, Szárnykürt hangszínek állnak rendelkezésünkre.

  Dal beállítások, Regisztrációk

  A regisztrációk lehetővé teszik, hogy “pillanat felvételt” készítsünk a hangszerünk aktuális beállításairól, későbbi előhívás céljából. A regisztrációk valamennyi paraméter elmentését lehetővé teszik, 4 x 1024 Regisztráció tárolható a memóriában. Ezek a regisztrációk és Dal beállítások könnyedén előhívhatók az érintő kijelzőn a numerikus pad segítségével de lehetőség van Midi üzeneteken keresztül is aktiválni a kívánt beállítást.

  Multi Funkciós Audio Lejátszó

  Az SD7 Dual Playere képes lejátszani minden fontos, előadáshoz nélkülözhetetlen File-t: MIDI, KAR, WAV, MP3, FLV, CDG, MP4, AVI, M4A, JPG, PDF, TXT. A lejátszás közben használhatjuk az automatikus Crossfade-t (egy dal átcsúsztatás egy másik dalba), a LEAD MUTE funkciót, amely adott Midi sávból lenémítja a szóló sávot, File kereséshez betűrendes vagy számszerint keresést.

  A dalszöveg, szöveges File, vagy KARAOKE File megjelenítéséhez tetszőlegesen választhatunk háttér képet vagy háttér színt, melyet a hangszerhez csatlakoztatott külső Monitoron is megjeleníthetünk. Közvetlenül csatlakoztathatunk Video Projectort is a hangszer DVI bemenetére. Az Alpha Dial tekerő gomb segítségével gyorsan és könnyedén lapozhatunk a File-ok és mappák közt.

  Saját lejátszási listákat (PLAY LIST) hozhatunk létre és a MY FOLDER-ben tárolhatjuk a legfontosabb File-ainkat, a lehető leggyorsabb elérés érdekében.  

  A JUKE BOX-ban is gyorsan elérhetjük a dalainkat, az új DJ menüben pedig valós időben avatkozhatunk bele a dalaink hangzásába, változtathatjuk a Tempót, Hangmagasságot, Vágási frekvenciát, Rezonáns szűrőt stb.

  A SYNC / NEXT funkcióval pontosan előkészíthetjük és automatikusan indíthatjuk a következő lejátszásra szánt dalunkat. A felhasználó tökéletesen szinkronizálhat egy adott Midi File-t akár Mp3 vagy Audio sávokkal.

  A RESTYLE DRUM funkcióval a Midi File monoton dob sávja kicserélhető a kíséretekben használt Audio Dobokkal, egyúttal a  kíséret szekciójának variációi is tetszőlegesen alkalmazhatóak a Midi File-ra

  A mai zenei előadások fontos eszközévé vált az előadás közbeni Videók lejátszása. Az SD7 ebben a tekintetben is naprakész, hiszen megjelníti a külső monitoron a lejátszani kívánt mozi filmet vagy zenei videót, miközben egyidejűleg Midi File-t, Mp3 File-t játszunk le, vagy élőben zenélünk.

  Az SD7 további fontos innovációt is tartalmaz, lehetőségünk van .PDF file-ok grafikus megjelenítésére a kijelzőn vagy a külső monitoron, így könnyedén megjeleníthetjük a bescannelt kottáinkat is.

  Az AUDIO MULTITRACK segítségével több sávos Audio File-okat is kezelhetünk, amelyeket valós időben külön sávonként vezérelhetünk a tolópotméterek segítségével.

  A fejhallgató kimenetet külön AUX kimenetként is konfigurálhatjuk, amelyre akár a hangszer dob sávját vagy basszus sávját is kiküldhetjük, függetlenül a fő sztereó kimenettől.

   

   

  Felvétel

  Az SD7 új AUDIO és MIDI felvételi funkcióval és menü rendszerrel rendelkezik. A PHRASE módban lehetőségünk van rövid patterneket rögzíteni (a kíséretek használata közben is elérhető), a későbbiekben lejátszás közben loopolni, vagy komplett sávokat felvenni a SONG módban. Az audio sáv sztereó WAV file-ként rögzíthető, amit a utólag módosíthatunk, kezdő és végpontokat adhatunk hozzá, a kimenti jelszintet változtathatjuk.

  DSP

  Új fejlesztésű effektprocesszorral rendelkezik az SD7, a klasszikus effektekkel: Kórus, Zengető, Phaser, Tremolo, Flanger, Rotor, Echo Delay, Tap Delay, Overdrive, Torzító, Erősítő szimulátor, Kompresszor, Parametrikus 4-sávos filter EQ.

  Egyidejűleg 2 Inzert effekt út érhető el a Kórus és Zengető effektek mellett, 54 különböző variációval és 10 programozható beállítással.

  A LIVE EFX segítségével élőben változtathatjuk az effektek paramétereit, mint például Rezonáns szűrőt, Felfutást-Lecsengést, akár a hangszer összes funkciójára alkalmazva. Például a tolópotméterek használatával, a szűrő tekergetésével egyidejűleg kontrolálhatjuk a Ritmusok sávjait, az Audio Lejátszó teljes sávját vagy megváltoztathatjuk a basszus vagy a szólisztikus hangszínünk karakterét.

  Mikrofon / Vokálprocesszor

  Az SD7 szimmetrikus mikrofon (XLR) bemenettel rendelkezik változtatható bementi érzékenységgel, független Audio kimenettel, önálló effektprocesszorral: Reverb, Echo, Equalizer, Noise Gate, Compressor, Pitch Shift effektekkel, 10 gyári és 10 programozható beállítással.

  A 3 szólamú vokálprocesszor (VOICETRON), jobb és bal kéz harmonizációs móddal, Unisolo móddal teszi még színesebbé az énekhangunkat, ami alkalmazható élő kíséret játék vagy akár Midi File lejátszása közben is.

  Gitár bemenet

  A 2. Bemenetet használhatjuk Mikrofonra vagy Gitár direkt csatlakoztatására is. A Gitár esetén közvetlen elérésünk  van a teljes DSP effektprocesszorra, amit szabadon használhatunk. A gitárunkat hangolhatjuk is a hangszeren. MIDI gitár használatakor a teljes kíséreti szekciót is vezérelhetjük a harmóniák megadásával és az opcionális FS6, FS13 vezérlőpedálok segítségével.

  Csatlakozások, Interfészek

  3 USB port áll rendelkezésünkre Pen Drive-ok, külső háttértárak, CD ROM-ok, Tabletek, Okostelefonok csatlakoztatására. Az USB-Device porton keresztül közvetlenül elérhetjük a hangszer SSD háttértárát és a számítógépünk segítségével vezérelhetjük a hangszert. Opcionálisan 128GB vagy 256GB-os SSD háttértárral bővíthetjük a hangszerünk tárolókapacitását.

  A hangszer érintő kijelzőjének segítségével rendkívül gyorsan és intuitív módon navigálhatunk a menük közt, akár anélkül is, hogy a használati útmutatót használnánk. A hangszerben közvetlenül elérhető a hangszer teljes leírása amelyet bármely menüből könnyedén elérhetünk.

  A kijelző fényerejét a hangszer hátoldalán található tekerővel állíthatjuk be, aszerint, hogy sötétebb vagy világosabb körülmények közt használjuk.

  Hangrendszer

  Az SD7-ben egy kiváló minőségű 2 x 20 Wattos hangrendszer biztosítja a hangzást. Gyönyörű sztereó hangkép, Mély basszusok, kristálytiszta magasak. A belső hangszórók nem csak otthoni használatra alkalmasak, kisebb helyszínek háttérzenéléséhez és kontroll funkcióra is ideális. A hangszórókat természetesen ki is kapcsolhatjuk. A belső DSP EQ segítségével 8 különböző hangkép beállítását is elvégezhetjük.

   Raktáron
  849,000 Ft949,000 Ft
 • -7%
  Yamaha GENOS
  Yamaha GENOS

  Yamaha GENOS

  Gyártó: Yamaha Cikkszám:Yamaha text_availability Elérhető 0-7 nap
  Ár: 1,279,000 Ft1,379,900 Ft

  Professzionálisan, könnyedén

  A Genos hangszerrel könnyen komponálhat és készíthet zenét. A könnyen elérhető kreatív hangszínpaletta ideális, inspiráló környezetet biztosít kreatív zenei gondolatai kibontakozásához. A Genos nem csak tökéletes hangszer zenéléshez és kedvenc zenéi hallgatásához, hanem olyan eszköz is, mely tökéletes társa lehet komponáláskor, otthonában, színpadon
  vagy stúdióban.

  Könnyűnavigációésintuitívérintőképernyő
  Zenészeknek tervezett, a Genos nagy és színes érintőképernyőjével és intuitív kezelőfelüle- tével könnyen és gyorsan dolgozhat. A Live Control segítségével hozzon létre új hangszíneket úgy, ahogyan még sohasem tudott: A Genos 9 tolópotméterrel, 6 forgópotméterrel és 7 programozható kapcsolóval rendelkezik!

  Akreatívmunkafolyamathozegyszerűkezelőfelület
  A Genos tervezésekor a kreatív munkafolyamat biztosítása volt az egyik legfontosabb. Találja meg gyorsan és közvetlen a keresett hangszíneket és funkciókat. A kijelzőn fontos informá- ciókat láthat, a másodlagos kijelzőn csak a Live Control funkciói jelennek meg.

  Könnyűtárolás,korlátlanhelykreatívitásának
  Közel 60GB SSD memóriával, a Genos tökéletes otthonába kreatív gondolatainak kibontakoz- tatásához. A 2GB beépített memória lehetővé teszi, hogy a Genos hangszert igényei növeke- désével bővítse, a 3 x USB csatlakozók segítségével bárhová magával viheti adatait.

  Professzionális,lélegzetelállítóhangszínek,páratlanrealizmussal 1700 exclusive Yamaha hangszín, új ×Revo!. A dob technológiát és az 550 stílust kiegészítik az óriási méretű arpeggio könyvtár, és a kibővített Multi Padok. Az extrém DSP erő lehetővé teszi az eddig még sohasem tapasztalt játékérzetet.

  Továbbijátékérzetérttovábbifunkciók
  A Genos sok új érdekes funkcióval rendelkezik. A Live Control a joystick-al együtt valós időben képes hozzáférést biztosítani a hangszínekhez, hangmagassághoz és a modulációs beállítá- sokhoz. Az új Playlist funkció, különösen élő zenéléskor, adatai rendezését, hozzáférését segíti, a két dal lejátszó támogatja a MIDI és Audió fájlok lejátszását és a két formátum közötti átúsztatás is lehetséges, sőt a hangszer képes az MP3 fájlok dalszövegeit is felismerni.

  Professzionáliskimenet
  A kiváló minőségű kimenet fontos szerepet játszik a hangszínek hangszórókon keresztül tör- ténő megszólaltatásakor. A stúdió munkához a hangminőséget a továbbfejlesztett D/A átala- kítók és az új digitális kimenet biztosítja, továbbá a hangszer támogatja a kondenzátor mikrofon csatlakozását is fantom táppal.

  Kompatibilitás&bővíthetőség
  Az impresszív kompatibilitásnak köszönhetően korábbi Yamaha hangszerről Genos hang- szerre az átállás rendkívül egyszerű. Beépített WIFI és a Songbook+ alkalmazás különleges két-utas kommunikációt biztosít élő zenélés és zenei adatok rendezése során. Továbbá, a később megjelenő új YEM verzió támogatni fogja a fejletebb WAV szerkesztést.

   

   Raktáron
  1,279,000 Ft1,379,900 Ft
 • -44%
  Yamaha S70 XS - használt
  Yamaha S70 XS - használt

  Yamaha S70 XS - használt

  Gyártó: Yamaha Cikkszám:Yamaha text_availability Elérhető 0-7 nap
  Ár: 399,000 Ft709,900 Ft

  76 kalapácsmechanikás billentyűzet (Balanced Hammer)
  Performance Creator (Layer/Split/Drum gyors beállításához)
  4 programozható tolópotméter, 4 zóna
  AWM2 techológia, Expanded Articulation, 456 MB Wave-ROM (MOTIF XS + extra zongora hangszín)
  128-hang polifónia, 16 part multitimbrális
  18 szűrő
  6779 Arpeggio beállítás, 256 felhasználói
  half-damper pdeálfunkció (külön megvásárolandó: FC3)
  Effektek: Chorus-, Reverb-, 8x Insertion effect, Vocoder, 5-Band-Master-EQ and Master effect
  Mikrofon bemenet
  1152 gyári, 512 felhasználói hangszín, 512 felhasználói Performances
  65 gyári, 32 felhasználói dobszett
  Direkt MIDI/Audio lejátszás USB eszközökről
  Tartozék: CUBASE AI, VST3 editor

   Raktáron
  399,000 Ft709,900 Ft