Yamaha CP-88

Yamaha CP-88

Gyártó: Yamaha
Kategória:  Szintetizátorok | Színpadi Zongora
Cikkszám: Yamaha
Készlet információ:
raktáron
Fogyasztói ár: 769,000 Ft
Kosárba

A CP73 és CP88 három prémium zongora hangjával rendelkeznek: a Yamaha CFX, a Yamaha S700 és a Bösendorfer Imperial 290. Ezek a zongorák teljesen dinamikus, kifejező zongorázást tesznek lehetővé a gondos felvételnek és megszólaltatásnak köszönhetően. 

[ CFX ] Több mint 17 év fejlesztéssel, a Yamaha CFX a mi csúcskategóriás 9’ versenyzongoránk. A CFX csilingelő magas, erőteljes mély tartománnyal rendelkezik, hihetetlen dinamika tartományával képes egy teljes szimfónikus zenekaron át is kihallatszani.

[ Bösendorfer ] Bösendorfer egy különlegesség a zongorák között, hiszen az egyetlen gyártó, ahol még mindig alkalmazzák a bécsi hagyományos kézi gyártást. Meleg mélyeivel, éneklő magas és gazdag hangszíneivel adják a jellegzetes “Bécsi hangzást.” A 9.5’ 8-oktávos Imperial 290 a Bösendorfer zongorák csúcskategóriás modellje. A kibővített mély regiszter húrjait minden leütött billentyű megrezegteti, és a masszív hangszekrény minden frekvenciát képes tisztán sugározni.

[ S700 ] Az S700 egy kézzel készült akusztikus zongora melyet a Yamaha szakemberei készítik. Erőteljes hangjával sűrű hangszereléseken keresztül is kihallatszik, ugyanakkor kifinomult és kifejező is tud lenni szólók és ritkább hangszerelésekben. Az S700 volt az egyik legnépszerűbb zongora hangszín az S90ES színpadi zongora és a MOTIF ES szintetizátorokban.