Studiologic SL73 Studio

Studiologic SL73 Studio

Gyártó: Studiologic
Kategória:  Midi Billentyűzet - Midi vezérlő
Cikkszám: Studiologic
Készlet információ:
Előrendelés
Fogyasztói ár: 129,900 Ft
Kosárba

A SL73 STUDIO a hagyományosan professzionális Fatar kontrollerek kiváló billentés-érzetét kombinálja egy modern kivitelű, és könnyen hordozható kalapácsmechanikás mesterbillentyűzetben. A legújabb TP/100LR (három szenzoros) mechanika tökéletes zongora-érzetet nyújt, és rendkívül könnyű is, így az SL73 STUDIO kevesebb, mint 14 kilogramm súlyú mindössze. Fémházas, stúdió, és színpadi használat során is egyaránt bírja a strapát. Az oldallapok szintetikus anyaga lehetővé teszi az egyszerű, és mégis sérülésmentes hordozást.

A kezelőfelület letisztult, a navigálást, és programozást egy átlátható, nagy méretű TFT színes kijelző könnyíti, egyetlen gombnyomással minden funkció a menüben elérhető. Egyszerű, intuitív, és rendkívül gyors a kezelhetőség, navigációs gombbal kell kiválasztani a paramétert, és tekerővel állíthatóak az értékek. A beállítások programokba rendezhetők, elnevezhetők, és egy szintetizátor preset-váltásához hasonlatos egyszerűséggel azonnal előhívhatók.

A kontrollerek

A korábbiaktól eltérően -vagyis pitch-, és mod-wheel helyett- 3 X/Y joystick-kal befolyásolhatjuk valós időben a paramétereket. Az 1-es Stick (mindkét irányból középre ugrik, ha elengedjük) általában pitch/moduláció vezérlésére használható, a 2-es a függőleges tengelyre ugrik, a 3-as pedig teljesen szabadon mozog. Minden paraméterük teljes körűen programozhatók.

SL Editor szoftver

A Win, és OSX operációs rendszerekkel egyaránt kompatibilis SL Editor szoftver segítségével (mely ingyenesen jár a mesterbillentyűzethez) elképesztő egyszerűséggel programozható az SL 88, gyakorlatilag a számítógép képernyőjére tükröződik a kezelőfelület. Egy-két kattintással hozhatók létre 4 zónás split / layer beállítások!
Mind a 4 zóna összes paramétere (transzpozíció, oktáv, kontroller-beállítások, dinamikagörbe, program change, hangerő stb.) egyben jelenik meg. A dinamika-görbe egy listából (annak függvényével együtt) kiválasztható, vagy akár az egér segítségével saját is rajzolható. Billentyűnként (!) a Key-Balance funkció segítségével megadható az érzékenység.
Az összes paraméter egyben egy programba menthető, és a programok elnevezhetők, sorba rendezhetők.

A csomag tartalma:

  •  SL 73 Studio
  • Adapter
  • FATAR PS-100 sustain pedál


Billentyűzet
Billentyűk száma 73
Típus : Kalapács Mechanika - TP/100LR - Aftertouch-csal
Dinamika görbék
3 gyári dinamika görbe típus + fix görbe programozható értékkel
6 szerkeszthető felhasználói
 
Kijelző
Típus : Színes, grafikus LCD – TFT
Felbontás : 320 x 240

 
Kezelőfelület Forgó enkóder 4 navigációs vezérlő + 1 funkció gomb
Funkckó gombok: IN / OUT / HOME
 
Bemenetek
4 pedál
2 kapcsoló + 1 folyamatos + 1 multi
 
Csatlakozások
MIDI
In – Out1 – Out2
USB
MIDI IN/OUT, USB to HOST
 
Tápellátás

DC IN
9V
Adapter
Input: 100-240V / Output: 9V-1A
 
Méret és súly
Szélesség
104 cm / 49.6”
Mélység
31 cm / 12.2”
Magasság
11,5 cm / 4,6”
Súly
11,5 Kg / 30,2 lbs

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK