Studiologic SL 88 GRAND

Studiologic SL 88 GRAND

Gyártó: Studiologic
Kategória:  Midi Billentyűzet - Midi vezérlő
Cikkszám: Studiogic
Készlet információ:
Előrendelés
Fogyasztói ár: 249,500 Ft
Kosárba

A SL88 GRAND a hagyományosan professzionális Fatar kontrollerek kiváló billentés-érzetét kombinálja egy modern kivitelű, és könnyen hordozható kalapácsmechanikás mesterbillentyűzetben. A TP/40 WOOD faberakásos (három szenzoros) mechanika tökéletes zongora-érzetet nyújt. Az SL88 GRAND 21 kilogramm súlyú mindössze. Fémházas, stúdió, és színpadi használat során is egyaránt bírja a strapát. Az oldallapok szintetikus anyaga lehetővé teszi az egyszerű, és mégis sérülésmentes hordozást. 

A kezelőfelület letisztult, a navigálást, és programozást egy átlátható, nagy méretű TFT színes kijelző könnyíti, egyetlen gombnyomással minden funkció a menüben elérhető. Egyszerű, intuitív, és rendkívül gyors a kezelhetőség, navigációs gombbal kell kiválasztani a paramétert, és tekerővel állíthatóak az értékek. A beállítások programokba rendezhetők, elnevezhetők, és egy szintetizátor preset-váltásához hasonlatos egyszerűséggel azonnal előhívhatók.

Az SL88 GRAND MIDI bemenettel, és 2 MIDI kimenettel rendelkezik, USB-MIDI-re is képes, valamint USB-ről tápellátást is tud kapni. 

 A kontrollerek

 A korábbiaktól eltérően -vagyis pitch-, és mod-wheel helyett- 3 X/Y joystick-kal befolyásolhatjuk valós időben a paramétereket. Az 1-es Stick (mindkét irányból középre ugrik, ha elengedjük) általában pitch/moduláció vezérlésére használható, a 2-es a függőleges tengelyre ugrik, a 3-as pedig teljesen szabadon mozog. Minden paraméterük teljes körűen programozhatók.  

 Az SL Editor szoftver

 A Win, és OSX operációs rendszerekkel egyaránt kompatibilis SL Editor szoftver segítségével (mely ingyenesen jár a mesterbillentyűzethez) elképesztő egyszerűséggel programozható az SL 88, gyakorlatilag a számítógép képernyőjére tükröződik a kezelőfelület. Egy-két kattintással hozhatók létre 4 zónás split / layer beállítások!

Mind a 4 zóna összes paramétere (transzpozíció, oktáv, kontroller-beállítások, dinamikagörbe, program change, hangerő stb.) egyben jelenik meg. A dinamika-görbe egy listából (annak függvényével együtt) kiválasztható, vagy akár az egér segítségével saját is rajzolható. Billentyűnként (!) a Key-Balance funkció segítségével megadható az érzékenység. 

Az összes paraméter egyben egy programba menthető, és a programok elnevezhetők, sorba rendezhetők. 

Főbb jellemzők: 

Billentyűzet
Billentyűk száma: 88
Típus : Kalapács Mechanika - TP/40 WOOD - Aftertouch-csal
Dinamika görbék : 3 gyári dinamika görbe típus + fix görbe programozható értékkel, 6 szerkeszthető felhasználói
 
Kijelző:
Típus: Színes, grafikus LCD – TFT, Felbontás: 320 x 240
 
Kezelőfelület:
Forgó enkóder: 4 navigációs vezérlő 
1 funkció gomb
Funkckó gombok : IN / OUT / HOME

Bemenetek:
4 pedál
2 kapcsoló + 1 folyamatos + 1 multi
 
Csatlakozások: 
MIDI In – Out1 – Out2
USB
MIDI IN/OUT, USB to HOST
 
Tápellátás: DC IN 9V Adapter Input: 100-240V / Output: 9V-1A  - Az adapter tartozéka a csomagnak!
 
Méret és súly: Szélesség 126 cm / 49.6” - Mélység 31 cm / 12.2”  - Magasság 11,7 cm / 4,6”
Súly: 20.1 kg

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK