Yamaha PSR-S770

Yamaha PSR-S770

Gyártó: Yamaha
Kategória:  Kíséretautomatikás Szintetizátor
Cikkszám: Yamaha
Készlet információ:
raktáron
Fogyasztói ár: 299,000 Ft349,900 Ft
Kosárba

61 billentyűs szintetizátor, kísérő automatika, USB
Billentyűzet: 61 dinamikus (billentés érzékeny), szintetizátor
Hangszínek: 830 + 36 Drum/SFX Kits + 480 XG, 23 Mega Voice, 27 Sweet! Voice, 64 Cool! Voice, 71 Live! Voice, felhasználói hangszínek (max.160 MB)
Stílusok: 360 (322 Pro Styles, 27 Session Styles, 10 DJ Styles), felhasználói stílusok: (Style File Format, Style File Format GE) + stílus szerkesztő
Stílus vezérlők: 3xIntro, 3xEnding, 4xMain variáció, 4xFill In (bepörgetés), stílusonként 4 One Touch Setting (OTS), akkord felismerés: Single Finger, Fingered, Fingered On Bass, Multi Finger, AI Fingered, Full Keyboard, AI Full Keyboard
Polifónia: 128
Kompatibilitás: XG, GM, GS, XF, GM2
Effektek: 52 zengető (+3 felhasználói), 106 chorus (+3 felhasználói), 295 DSP (+10 felhasználói), 5 Master Compressor (+2 felhasználói), 5 Master EQ (+2 felhasználói)
Dalok: 5 gyári dal, SMF (Format 0 & 1), XF lejátszó, WAV audio lejátszó (44.1 kHz/16 bit, sztereó), mp3 lejátszó (MPEG-1 Audio Layer-3: 44.1/48.0 kHz sample rate, 64-320 kbps változó bit arány, mono/streo)
Dalfelvevő: 16-sávos dalfelvevő, korlátlan kapacitás (USB memória függő), max. dalméret: 300 KB., Gyors felvevő, Multi Track (többsávos) felvevő, .wav (WAV format: 44.1 kHz sample rate, 16 bit resolution, stereo) (80 perc/dal, 44.1 kHz/16 bit, sztereó)
Adattároló: 13 MB belső memória + USB adattároló
Funkciók: metronóm, transzponálás, hangolás, oktáv váltó
Kijelző: QVGA 7", színes TFT Color Wide VGA LCD, kotta- és dalszövegkijelző
Hangszóró: 2x 3 cm, 2x 5 cm (2x 15 Watt)
Vezérlők: Pitch Bend (hajlító) kerék, moduláció, 2 programozható vezérlő, 4 multi pad (188 bank), 8 regisztrációs memória
Kontroller bemenetek: 1 zengető (sustain), 2 artikulációs (articulation) pedál bemenet
Analóg csatlakozók: sztereó analóg vonal kimenet, analóg gitár/ mikrofon bemenet (gain potméter, gitár/mikrofon választó vezérlő), AUX bemenet (pl. Mp3 lejátszó csatlakoztatásához: rájátszhatsz a lejátszott zenére)
Digitális csatlakozók: MIDI in/out, USB To Host (szintetizátor-számítógép csatlakozás), USB To Device (szintetizátor-USB memória csatlakoztatás)
Egyéb: Hajlító kerék, éneksáv némítása lejátszott zenében, 1200 dal beállításai (Music Database)
Méret: 1004 x 138 x 437 mm
Súly: 11,1 kg
Tartozék: hálózati adapter (Yamaha PA-300C), kottatartó
Bővíthetőség: I-UX1 adapter 30-tűs iPhone/iPad/iPod készülékekhez (Lightning csatlakozós termékekhez átalakító szükséges), amely segítségével az iOS készülékre letölthető kottázó, zenei oktató szoftvereket vezérelheted, UD-WL01 USB wireless LAN adapter
Szín: szürkés fekete

  • 830 hangszín, köztük beleértve Super Articulation Voices, Organ Flutes, 36 Dob/SFX, és 480 XG hangszín
  • 2 Live Controller a dinamikus valósidejű vezérléshez, melyek bármely paraméter kombinációhoz programozhatók, pl szűrő, arpeggio
  • 360 stílus, beleértve a teljesen új DJ stílusok
  • Mic/Guitar bemenet énekes vagy más muzsikusokkal történő közös zenéléshez
  • Új Arpeggio funkció a szintetizátor arpeggio könyvtárhoz nyújt azonnali hozzáférést
  • Élethű hangszínek és stílusok a világ minden részéről
  • USB audió lejátszás tempó váltás (time strech), hangmagasság váltás (pitch shift) és énekhang kioltás funkciókkal

Valósághű hangzás

 

Élvezze a legendás Tyros sorozat valósághű Super Articulation hangszíneit, orgonáit, fuvolákat és más hangszíneket. A PSR-S770 szuper hang minősége, aprólékosan mintavételezett hangszínei, és választékos effektjei új szintre emelik előadásait, melyek még a legigényesebb közönség számára is megfelelnek.

Élő játékra tervezve

A PSR-S770 modellben két programozható vezérlő, modulációs kerék, két programozható láb pedál található, melyek koncerten teljes kontrolt biztosítanak a hangszínek, stílusok, effektek és más funkciók felett.
A DJ stílusok egy új koncepciót jelentenek, válogatott akkordmenetek felszabadítják a bal kezet a folyamatos akkordváltástól. Most már mindkét kezével játszhatja a dallam szólamot, használhatja a Live kontrollereket vagy akár a Multi Pad segítségével külső audiót is megszólaltathat, tovább színezve egyedi elemekkel előadását.

 

 

Nagy, színes LCD kijelző

 

Az egyszerű intuitív vezérlés érdekében kiváló funkciók találhatóak ebben a nagyszerű keyboarban, a PSR-S770 nagy, színes LCD kijelzője lehetővé teszi, hogy egy pillantás alatt képet kapjon a hangszer állapotáról és könnyen hozzáférhessen a legfontosabb funkciókhoz.

Nagyobb memória, még több hangszín

 

A Hangszín & stílus bővítésekkel saját igényei szerint egészítheti ki a világ minden tájáról tartalommal a PSR-S770 hangszínvilágát. Töltse be a bővítéseket hangszerébe és azonnal megszólaltathatja az autentikus hangszíneket, ritmusokat kedve szerinti stílusokban. A Yamaha Expansion Manager 2.3 verzió (vagy újabb) segítségével a még változatosabb hangzás érdekében kapcsolja össze a PSR-S770 hangszert számítógépével. A Yamaha Expansion Manager segítségével akár a különböző bővítőcsomagokból saját összeállítást is készíthet és használhatja fel a 160MB beépített memóriát. Még saját hangszín összeállításokat is készíthet saját hangmintákból.
*(letölthető a Support fülnél)

Nagyszerű választás énekesek, gitárosok számára

A PSR-S770 Mikrofon/gitár bemenetet tartalmaz, annak érdekében hogy zenéjéhez énekhangot vagy gitárszólamot adjon. Csak csatlakoztassa a mikrofont és az énekhanghoz azonnal rendelkezésre állnak a PSR változatos effektjei. Vagy csatlakoztasson egy gitárt és állítsa be saját ízlése szerint a paramétereket, szimulálva kedvencei hangját vagy akár saját hangzást is készíthet magának.

 

USB audió lejátszás rugalmas funkciókkal

Akár háttérsávokkal színesítené előadását zenei könyvtárából vagy Karaoke-val szeretné kicsit feldobni a hangulatot, a PSR-S770 time stretch, pitch shift, és vocal cancel és az audió lejátszó mélységet és változatosságot ad bármilyen zenei eseményről is legyen szó.

Akkord követés

 

A Yamaha Chord Tracker alkalmazással azonnal azonosíthatja az audió sáv akkordját!
A iPhone és iPad Yamaha Chord Tracker alkalmazás segíti a gyakorlást és az előadást az audió eszközén tárolt dal akkordjának felismerésével.