Studiologic Sledge 2.0 Black edition

Studiologic Sledge 2.0 Black edition

Gyártó: Studiologic
Kategória:  Virtuál-Analóg Szintetizátor
Cikkszám: Studiologic
Készlet információ:
1 nap
Fogyasztói ár: 295,500 Ft
Kosárba

A Studiologic újdonsága a Sledge Black Edition az eredeti Sledge 2.0 virtuál analóg szintetizátorának továbbfejlesztett,  fekete - szürke fordított színű billentyűs változata, erősebb, tisztább, zsírosabb hangzással, és továbbfejlesztett kimeneti jelszinntel. 

Vadonatúj hangszínbankot kapott a világ vezető sound designer-einek, és a Waldorf endorzer művészeinek összeállításában. Újdonság továbbá, hogy az LFO 2 szinkronizálható, valamint a mechanika itt már félig súlyozott. 

A Sledge virtuál analóg szintetizátor, ami az analóg modellezést ötvözi sampling technológia ötvözésével.

Az újdonságokkal összefüggésben a vintage jellegű kezelőfelület is megújult, de ahogy eddig is, minden funkciónak van tekerője (35 tekerő, és egyéb funkcióvezérlő) vagy kapcsolója továbbra is, a Waldorf Labs hangmotorja zakatol benne. 

Samplingeket is használhatunk, valamint DUAL módban két hangszín is megszólalhat egyszerre. Egyidejűleg használható a reverb, és delay effekt, a polifóniafok pedig 24 hangra bővült. 

A Sledge 2.0 Black Edition főbb jellemzői

"Auto Dual" mód: a Sledge 2.0 Black Edition most már képes egyszerre két hangszín megszólaltatására, Split vagy Layer módban, ez a Global mód új menüpontjából érhető el. Az így létrehozott kombinációkat az 1000 presetet tárolni képes memóriába menthetjük el, elnevezve.

"Sample Player" - mód: a belső, 60 megabyte-os flash memóriában tárolhatjuk saját hullámformáinkat, ezeket pedig az egyes oszcillátorba hívhatjuk be, és minden paraméterét változtathatjuk valós időben -hozzákeverhetjük más oszcillátor hangjához, szűrőbeállításokat, burkológörbét módosíthatunk. A sample player funkciónak köszönhetően teljesen új, és egyedi hangzások hozhatók létre.

"Pitch & Hold" vezérlők: elkülöníthetők split módban az alsó, és felső billentyűzet rész pitch bender, és sustain pedál kontrollerei, vagyis kiosztható, hogy az alsó szegmensen a pedál kitartsa a hangokat, míg a felső részt nem, és a pitch bender vonatkozzon mondjuk a felső szegmensre, és fordítva. Az élő játékot nagyban segítik ezek a funkciók, hiszen a bal kéz és a jobb kéz teljesen különálló funkciókat tölthetnek be. 

"Reverb+Delay": új funkció, hogy a két effektet egyszerre lehet használni

Sledge Spectre - Ingyenes editor szoftver, amivel a Sledge 2.0-ban található minták szerkeszthetők, majd tölthetők vissza a memóriába. Egyszerű USB-kapcsolaton keresztül számítógépre csatlakoztatva működik.