Korg TRITON TAKTILE 25

Korg TRITON TAKTILE 25

Gyártó: Korg
Kategória:  Midi Billentyűzet - Midi vezérlő
Cikkszám: Korg
Készlet információ:
raktáron
Fogyasztói ár: 65,900 Ft
Kosárba

Egy vezérlő, amely játékra ösztönöz - az új KORG taktile


Áttekintés
- DAW szoftvereket támogató beállítások és alapfunkciók. Csatlakoztassa és kezdjen el játszani
- Az X/Y érintőpad segítségével, bármely plugin felhasználásával azonnal készíthet zenei frázisokat - csak használja valamelyik ujját
- A Velocity érzékeny, háttérvilágítású Trigger Pad segítségével akkordokat vihet be, vagy a *félig súlyozott billentyűzettel önálló hangokat játszhat
- Az X/Y érintőpad Track Pad-ként is használható. A bal és a jobb klikk segítségével kiválaszthatja a Ribbon szalagot
- Kicsi és könnyű szintetizátor, ami szinte alig foglal helyet (*1 )
- Stílusos és ergonomikus kialakítás
- A mellékelt szoftverek emelik az értékét és még használhatóbbá teszik


A taktile egy stílusos megjelenésű hangszer, melyben az olyan szintetizátorok és zenei munkaállomások félig súlyozott érzetű billentyűzete található, mint például a KingKORG és KROME. Mindez egy sor olyan funkcióval is kiegészül, melyek rendkívül élvezettessé teszik a játékot. Ilyen például a Kaossilator-ból átemelt Touch Pad, ami lehetővé teszi, hogy egy ujjal dallamokat játsszon, a Trigger Pad, melyek segítségével létrehozhatja egy adott hangnem akkordjait, a választható skála, és egy ritmus patterneket is megszólaltató Arpeggiator. Természetesen a taktile és TRITON taktile is rendelkezik mindazon funkciókkal, amelyek egy MIDI vezérlőtől elvárhatók. Ilyenek az alapvető vezérlőeszközök, például a szabályzók és kapcsolók, melyek olyan egyszerűvé teszik a beállítást, hogy azonnal nekiállhat zenélni. Nem csak a kényelem miatt vonzó a taktile és TRITON taktile, hanem azért is, mert ez a MIDI vezérlő tele van a kreativitást serkentő funkciókkal.


A DAW szoftvereket támogató beállítások és alapfunkciók. Csatlakoztassa és kezdjen el játszani
A taktile és a Triton taktile tervezésekor az egyik legfontosabb szempont az egyszerűség volt. Csatlakoztassa a hangszert egy USB kábel segítségével a számítógéphez, és kapcsolja be. Támogatja a legtöbb DAW, illetve szekvenszer szoftvert (*2), és az egyszerű beállítás lehetővé teszi, hogy azonnal elkezdjen zenélni. A vezérlők szabadon kijelölhető funkciói taktile-t egy olyan USB/MIDI vezérlővé teszik, amely Mixer Controlling-tól a szoftver szintetizátorok szerkesztéséig, bármely feladat elvégzésére alkalmas.
(*2) Támogatott szoftverek:
Cubase 7, Live 9, Garage Band 10, Logic Pro X, Pro Tools 10, SONAR X2, Digital Performer 8, és minden olyan alkalmazás, amely támogatja a MIDI-t


Kapcsolja Kaossilator-ra a szoftver szintetizátort, így egyszerűen készíthet zenei frázisokat!
A taktile és TRITON taktile közepén található Touch Pad (érintő felület) Touch Scale funkcióval is rendelkezik, mely a KORG Kaossilator talán legnépszerűbb szolgáltatása. Az előre beállított hangnemben, a megadott skála szerint, egyszerűen az ujjának a Touch Pad-en történő mozgatásával dallamokat állíthat elő. Komoly zenei tudás vagy a billentyűzet virtuóz használata nélkül képes lesz egyszerűbb és bonyolultabb zenei frázisok készítésére. Nagy segítséget jelent az ötven különböző ritmussal felszerelt Arpeggiator funkció, melynek köszönhetően egyetlen ujjával úgy játszhat a szoftver szintetizátorokon, mintha Kaossilator-t használna.

A Trigger Pad segítségével akkordokat vihet be
Az előlap jobb oldalánál elhelyezett, Velocity érzékeny Trigger Pad-nak A és B bankja van. Az előadásmód dinamikája megjelenik a hangerőben és ez a leképezés olyan pontos, hogy rendkívül életszerűvé teszi a dob és perkusszív hangszerek megszólalását. Az előre meghatározott hangnemben és a megadott skála szerint a Chord Scale funkció automatikusan akkordokat generál. Ha mindezek mellett az Arpeggiator-t és a Touch Pad Touch Scale funkcióját is használja, szinte pillanatok alatt készíthet el egy új dalt. Amikor az elkészült dal mellett a saját maga által játszott akkordok is megszólalnak, minden elképzelhetőt felülmúló élményben lesz része.

Félig súlyozott billentyűzet, kiváló játékérzet
A taktile-ban és TRITON taktile-ban a világhírű KROME és KingKORG zenei munkaállomások és a szintetizátorok félig súlyozott billentyűzete található. Akár a 49, akár a 25 billentyűs modellt választja a játékérzet minden igényt kielégítő lesz. A billentyűzet nem csak Desktop zenéléshez, hanem élő előadás közben is használhatja.

Touch pad, amely egérként is használható
A Touch Pad USB-s egérként is használható. A mozdulatok olyanok, mint amikor két ujjal függőlegesen görget, és egy érintéssel kattint. A szolgáltatás javítja a munka hatékonyságát, mivel nem kell megszakítani a zene készítés munkafolyamatát.


Stílusos és ergonomikus kialakítás
A taktile és a Triton taktile stílusos megjelenése és matt fekete színe rendkívül időtálló. A nagy kontrasztú, nagy méretű OEL (Organic Electroluminescent ) pontmátrix kijelzőn a készüléken magán is könnyen ellenőrizheti a beállításokat. Az A és B Trigger Pad bankok két különböző típusú LED-je a könnyebb megkülönböztetést és az egyértelműbb használatot segíti elő. A hangszer tervezésekor a lagapróbb részletekre is figyelmet fordítottak. A csatlakozók például a jobb oldallapon találhatók, így biztosították a hátlap letisztult megjelenését.

A mellékelt szoftverek emelik az értékét és még használhatóbbá teszik
A csomagban található számos licensz, illetve kedvezményes kupon lehetővé teszi, hogy a méltán népszerű zenei szoftvereket attól a naptól használhassa, amikor a taktile-t és a TRITON taktile-t hazavitte. A Korg M1 Le szoftver mellett a csomagban található szoftverek élvezetesebbé teszik a taktile és TRITON taktile használatát. Igy például például használhatja az EZDrummer Lite, az Ultra Analog Session, a Strum Acoustic Session, és a Lounge Lizard Session szoftvert, beválthatja az Ableton Live kedvezményes kupont, valamint kipróbálhatja a Reason Limited DAW szoftvert.
A licensszel ellátott szoftver a KORG weboldaláról tölthető le, a http://www.korg.com/ és http://www.korg-license-center.com/ címekről