Yamaha HS8I B / W

Gyártó: Yamaha
Kategória:  Stúdió Monitor
Cikkszám: Yamaha
Készlet információ:
raktáron
Fogyasztói ár: 122,900 Ft

Lehetséges választások

Kosárba

A HS-I sorozatban három modell található - a HS5I, HS7I és a HS8I - fekete vagy fehér színben. Szerelési pontokkal a HS-I modellek sokkal többféle feladat megoldását teszik lehetővé. A három opcionális szerelési típus - fal, mennyezet és állvány - stúdiókban vagy olyan kereskedelmi létesítményekben használható, ahol a hely vagy a felület szerelés nélkül megnehezítené a hangosítás elvégzését. 

A HS külső felülete tömör, ellenálló MDF-ből készül, kezelt akusztikai tulajdonsággal, és hagyományos három utas 45 fok alatt vágott illesztési technológiával, mely erősen rögzíti a sarkokat. Ez drámaian javítja a tartósságot és kiküszöböli a nemkívánatos rezonanciákat. A továbbfejlesztett zajcsökkentés technológia és a vizuális hang analízis segítségével az ideális hangnyílás tervezés akár 6 dB-lel is képes csökkenteni a hallható zajt.

Minden HS modell rendelkezik a Yamaha transzduktorral, mely egyenletes frekvenciamenetet biztosít minden tartományban. A rendkívül költséghatékony 1" magassugárzó nagymértékben megnöveli a hasznos frekvenciatartományt, az ultra érzékeny mélysugárzó, nagy kiváló mágneseivel jól definiálható mély frekvenciákat biztosít bármely kimeneti szinten, kivételesen alacsony torzítás mellett. 

Az erősítőben található egy biamp, külön, független egység a mély és a magassugárzó számára. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy minden egyes HS hangfal állandóan magasfelbontású hangot szólaltasson meg egyenletes érzékenységben a teljes hangspektrumban. 

A HS csúcsmodelljeiben két érzékenység szabályozó is található, részletes beállításokkal, melyekkel különböző felületű akusztikai termek méreteihez és formáihoz alakíthatja a hangzást: ROOM CONTROL és HIGH TRIM, XLR és TRS bemenetekkel lehetővé teszi a csatlakozást szimmetrikus és aszimmetrikus eszközökhöz egyaránt, pl. keverőkhöz, keyboardokhoz és audió interfacekhez.