Roland JUPITER-80

Roland JUPITER-80

Gyártó: Roland
Kategória:  Zenei Munkaállomás
Cikkszám: Roland
Készlet információ:
raktáron
Fogyasztói ár: 887,900 Ft
Kosárba


Termékjellemzők

Erőteljes SuperNATURAL szintézis legendás hagyományos szintetizátor hangszínek, és valós akusztikus hangszerek élethű megszólaltatására.
Egyetlen Tone elegendő egy vastag hangzás előállításához — a “Live Set”-ben négy Tone-t lehet összepárosítani az észveszejtő kombinációkért
A Tone Blender több paraméter egyidejű vezérlését teszi lehetővé komplex hangzásbeli mozgások létrehozásához játék közben
Élő fellépésekhez gyors navigációt biztosít a jól áttekinthető előlap és a színes, érintős-kijelző
76 súlyozott szintetizátor billentyű és 256 polifonikus hang (a hanggenerátor pillanatnyi terhelésének függvényében)
USB-memóriáról dal lejátszás (pl. kíséret sávok) vagy felvétel készítés USB-memóriára az ötletek gyors rögzítéséhez
Könnyen integrálható számítógépes környezetbe a beépített USB-MIDI/Audio átalakítónak köszönhetően
 

Hátlap
Egy Legenda újjászületése
Visszatér a történelem egyik legmeghatározóbb mérföldköve a szintetizátorok világából: a legendás JUPITER 80! Egy élő zenélésre konstruált monstrum, amely méltón viseli a JUPITER nevet; masszív kivitele erőteljes megszólalást hordoz magában a jövő SuperNATURAL technológiájának köszönhetően. A JUPITER-80 organikus oldalról közelíti meg a hangszintézist, új fogalmakat vezet be a szerkesztésben a többrétegű SuperNATURAL lehetőségekkel, mindezt egy színes, érintés-érzékeny kijelzővel és kézenfekvő, kreatív kontrollerekkel tárja elénk. A JUPITER-80 új fejezetet indít a hangszínkészítésben!

A Múlt, a Jelen, és a Jövő hangzása
A JUPITER-80 többrétegű SuperNATURAL hangzása egyfelől az elődmodell vastag megszólalását hivatott méltón reprodukálni, másfelől teljesen új távlatokat nyit a hangszintetizálás területén. A koncertező zenészek válogathatnak a nélkülözhetetlen gyári hangszínek között, mint például a SuperNATURAL zongora, vonósok, fúvósok, stb. A jól áttekinthető előlap tovább erősíti a JUPITER-80 könnyű használatát színpadon is. Fém oldalborításai masszív és egyben modern megjelenést kölcsönöznek a legendás JUPITER kialakításnak.

Összetett Live szettek négy Tone kombinációval és Regisztrációk
A JUPITER-80 hanggenerátora négy hangszín (Tone) kombinációjából álló, hangszínenként dedikált DSP-kel rendelkező Live szettekből épül fel, ezen gyári beállítások találhatók a hangszerben. Upper és Lower Live szettek valamint egy külön “SOLO” part párosítható össze a kilenc hangszínes masszív megszólaláshoz. A testreszabott, komplex beállítások Regisztrációkként menthetők el, és bármikor előhívhatók.

Tone Blender
A többrétegű SuperNATURAL architektúra széleskörű szerkesztési lehetőségeket kínál, míg a Tone Blender funkció több paraméter egyidejű változtatását teszi lehetővé, és az adott beállítás a szerkesztés bármelyik pillanatában elmenthető új Live szettként. Összetett, folyamatosan változó hangzás hozható létre, amely egyedülálló módon reagál a játékunkra. A Tone Blender jelentősen megnöveli az élő játék közben a kontrollerek használatának lehetőségeit, ha például a paraméterek együttes változtatását a D Beam infra vezérlőre osztjuk ki.
SPECIFIKÁCIÓ
76 súlyozott szintetizátor billentyű és 256 polifonikus hang
A Tone Blender több paraméter egyidejű vezérlését teszi lehetővé komplex hangzásbeli mozgások létrehozásához játék közben
Erőteljes SuperNATURAL szintézis legendás hagyományos szintetizátor hangszínek