Roland BK-5

Roland BK-5

Gyártó: Roland
Kategória:  Kíséretautomatikás Szintetizátor
Cikkszám: Roland
Készlet információ:
raktáron
Fogyasztói ár: 266,900 Ft
Kosárba

Termékjellemzők
Sokoldalú billentyűs hangszer, kíséret-automatikával és beépített hangszórókkal
Hangszínek sokasága, Music Assistant és változatos kíséretek a legkülönbözőbb zenei műfajokban (beleértve a kelet-európai, latin-amerikai és ázsiai stílusokat is).
Könnyen átlátható, grafikus kezelőfelület
A kiváló Reverb, Chorus, EQ és többsávos kompresszor effektek mellett, több tucat multi-effektet is tárol a hangszer
Stílus kompatibilitás a Roland BK-7m/E-széria/ G-széria/VA-sorozat hangszerekkel
Az SMF, MP3, WAV és Rhythm formátumok közvetlen kezelése USB memóriáról és azonnali audio felvételkészítés USB memóriára
Automatikus akkord felismerés az SMF fájloknál
Video kimenet az SMF/MP3 dalszövegek külső képernyőn történő megjelenítéséhez
 

Hátlap
Első osztályú egyszemélyes zenekar
Egy hangszer, egy zenész… A BK-5 bemutatkozásával, a Roland egy újabb mérföldkőhöz ért a kíséret-automatikás hangszerek fejlesztésében. A BK-5 csúcsminőségű, megújult hangszínei párosulnak egy felhasználóbarát kezelő felülettel és számos új lehetőséggel. Ez a hangszer tökéletes választás az "egy személyes zenekarként" működő szórakoztató zenészek számára, illetve a hobbi vagy amatőr zenészeknek egyaránt.

 

Hanggenerátor
A BK-5 csúcsminőségű hanggenerátora több mint 1,100 lenyűgöző hangszín és több tucat dob- és ütős készletet megszólaltatását teszi lehetővé.  A hangszer egy időben 128 hang megszólaltatására képes, kompatibilis a legelterjedtebb hangszínkiosztás-formátumokkal (GM2, GS és XG Lite). Ennek köszönhetően a Standard MIDI File formátumú dalok a BK-5 kiváló hangszíneivel szólalnak meg lenyűgöző minőségben.

Kreatív működtetés
A MIDI fájlok belső hanggenerátorral történő megszólaltatása mellett a BK-5 lehetővé teszi audio fájlok lejátszását és kezelését is. Külső USB memóriáról MP3 vagy WAV fájlok játszhatók le közvetlenül (betöltés nélkül!), a hangszer szabályzóival megváltoztatható a dalok hangneme és tempója az ének hangtartománynak és előadásmódnak megfelelően. A BK-5 Center Cancel funkciójával minimalizálható bármelyik audio dal fő ének szólama, a karaoke felhasználás érdekében.

USB kompatibilitás
A BK-5 képességeinek bővítéséhez, különböző USB tárolóeszközöket csatlakoztathat az USB porton keresztül, ami lehetővé teszi a zenei fájlok lejátszását és módosítását/ mentését. Az USB porton keresztül felvételeket is készíthet az előadásról. Ezeket a felvételeket audio fájlként (WAV, 44.1 kHz/16-bit lineáris formátum) tárolja a USB eszköz.

 

Video kompatibilitás
A BK-5 video kimenetére külső monitor csatlakoztatható, amely lehetővé teszi, hogy előadás közben a közönség vagy a többi zenész kövesse a dalszövegeket vagy a dalok akkordmenetét. Varázsolja az előadást vizuális élménnyé!