Roland A-88

Roland A-88

Gyártó: Roland
Kategória:  Midi Billentyűzet - Midi vezérlő
Cikkszám: Roland
Készlet információ:
raktáron
Fogyasztói ár: 248,900 Ft
Kosárba

Termékjellemzők
Prémium minőségű, 88-billentyűs Ivory Feel-G mechanika
Könnyű és kompakt kivitel
Egyszerű használat
Két gomb, két kapcsoló és D-BEAM vezérlő
Dual és Split billentyűzet funkciók
USB busz tápellátás (a hálózati tápellátás is támogatott)
Mellékelt Cakewalk SONAR LE szoftver
 

Hátlap

Hordozható vezérlő billentyűzet, koncertzongora billentéssel
88 professzionális minőségű, súlyozott billentyűvel az A-88 új alapot teremt a hordozható MIDI vezérlők körében. A Roland munkaállomásoktól és digitális zongoráktól átvett, súlyozott Ivory Feel-G billentyűzet a koncertzongoráknál megszokott kifinomult billentés érzetet nyújt. A prémium minőségű billentyűzet ellenére az A-88 továbbra is karcsú megjelenésű, kompakt és könnyen szállítható. Ez a legjobb választás mindazok számára, akik súlyozott billentyűzetre vágynak, de hordozható kivitelben.

Ivory Feel-G billentyűzet
A Roland méltán elismert, kiváltó-pontos progresszív kalapácsmechanikájával felvértezve, az A-88 Ivory Feel-G billentyűzete látvány és billentés tekintetében ugyan azt az esztétikát és komfortot biztosítja, mint a vezető digitális zongoráknál megszokott billentyűzetek. Ez a mechanika fejlett érzékelő technológiával készül és hasonlóan a hagyományos eleféntcsont borítású fehér billentyűkhöz, képes elnyelni az ujjak nyirkosságát.

Zeneszerzés
Az A-88 tökéletes partner és segít kiaknázni a szoftveres alapon működő digitális zongorák, szintetizátorok és hangmodulok összes lehetőségét. A hangszer befelé döntött hátlapján található csatlakozók megkönnyítik egy számítógép monitor vagy laptop kényelmes pozícionálását a zeneszerkesztéshez. Az USB tápellátás segíti az áttekinthető összeállítást, miközben a hangszeren található két gomb, két kapcsoló és D-BEAM vezérlő átgondolt elhelyezése felgyorsítja és gördülékennyé teszi a munkafolyamatokat. A Function gombbal a billentyűk fölé nyomtatott további funkciók érhetőek el.

Élő előadások
 Amennyiben olyan vezérlő billentyűzetre vágyik, amelynél a koncertzongora billentés könnyű súllyal párosul, ne kutasson tovább: az A-88 az Ön hangszere. Az elegáns megjelenésű Ivory Feel-G billentyűzet a koncertzongorák játékérzetével vetekszik, beleértve a billentyűk ellenállásának fokozatos csökkenését az alsó regisztertől a magas tartomány irányába. A külső hangszerek gyors vezérlése érdekében az A-88 külön Dual és Split gombbal rendelkezik a layer-ek és billentyűzet zónák azonnali eléréséhez. Az A-88 vezérlői automatikusan jelölhetőek ki egy külső SuperNATURAL hangmodul (pl. INTEGRA-7) vagy szintetizátorok (pl. JUPITER-80 vagy JUPITER-50) vezérléséhez.

Az iPad használata professzionális zenei eszközként
 Az iPad zenei alkalmazások folyamatos fejlesztése professzionális vezérlő billentyűzetet kíván. Csatlakoztassa az A-88 MIDI vezérlőt az iPad-hoz* és szólaltassa meg a kedvenc, Core MIDI támogatott zenei alkalmazásait.

* Az A-88 egy Apple Camera Connection Kit segítségével csatlakoztatható az iPad-ra.

SPECIFIKÁCIÓ
Prémium minőségű, 88-billentyűs Ivory Feel-G mechanika
Apple Camera Connection Kit segítségével csatlakoztatható az iPad-ra.
Könnyű és kompakt kalapácsmechanikás kivitel