Roland A-49 BK / WH

Roland A-49 BK / WH

Gyártó: Roland
Kategória:  Midi Billentyűzet - Midi vezérlő
Cikkszám: Roland
Készlet információ:
raktáron
Fogyasztói ár: 55,900 Ft

Lehetséges választások

Kosárba


Termékjellemzők
49 teljes méretű, billentés-érzékeny billentyű
Könnyű és kompakt kivitel
Egyszerű használat
Két gomb, két kapcsoló és D-BEAM vezérlő
USB busz tápellátás (AC adapter nem szükséges)
Mellékelt Cakewalk SONAR LE szoftver
Gyöngyház fehér és fekete színváltozat
   
Hátlap

Hordozható MIDI billentyűzet professzionális mechanikával
MIDI vezérlő billentyűzetekből nincs hiány a hangszerpiacon, de a hordozhatóság sok esetben kevésbé kifinomult billentyű mechanikával párosul. Az új A-49 ebben a tekintetben is kiemelkedik a sorból, mivel a hangszer karcsú felépítése és könnyű súlya ellenére, kiváló minőségű és teljes méretű billentyűzettel rendelkezik. A professzionális játékérzetnek, egyszerű kezelésnek, valamint a választható gyöngyház fehér vagy fekete színváltozatnak  köszönhetően az A-49 egy igazi álomhangszer a zenészek számára.

Kiváló billentyűzet, egyszerű működtetés
Az A-49 billentyűinek lekerekített szélei komfortosabbá teszik a játékot és segítik a glissando technikát. A megújult billentyűzet még kevesebb mechanikai zajt kelt és játék közben kiküszöböli a billentyűk függőleges beremegését. Ezen tulajdonságok együttes  eredménye egy olyan billentyűzet, amely megfelel a legigényesebb zenészek elvárásainak is.
A láthatatlan D-BEAM vezérlő használatával színesíthető a hangzás és még izgalmasabbá varázsolható az előadás. Az A-49 automatikusan jelöli ki az összes vezérlőjét egy külső SuperNATURAL hangmodul (pl. INTEGRA-7) teljeskörű kiszolgálása érdekében, valamint kiválóan alkalmazható másodlagos billentyűzetként is SuperNATURAL hanggenerátorral rendelkező  szintetizátorok (pl. JUPITER-80/JUPITER-50) vezérléséhez.

 

Fehér színben

Mobilitás
Az A-49 hangszert mobil használatra tervezték. A strapabíró kialakítás hihetlenül könnyű súllyal (kevesebb mint 2.5 kg) párosul, könnyű megemelni és szállítani. Mindehhez modern külső megjelenés, valamint 49 billentés-érzékeny, teljes méretű, prémium kategóriájú billenytű társul.
A hangszer tápellátása USB- kersztül biztosítható egy számítógépről, ami nagyobb mozgásteret biztosít a hálózati kábel vagy AC adapter alkalmazásával összehasonlítva. Az A-49 minimális áramfelvéteIe tökéletesen támogatja az USB-n keresztül történő tápellátást.

Zeneszerkesztés PC-vel vagy MAC-kel
Az A-49 befelé döntött hátlapján található csatlakozók  segítik egy számítógép monitor vagy laptop kényelmes pozícionálását a zeneszerkesztéshez. A két gomb, két kapcsoló és D-BEAM vezérlő átgondolt elhelyezése felgyorsítja és gördülékennyé teszi a munkafolyamatokat. Külön oktáv gombok biztosítják az azonnali oktás váltást, valamint egy transzponálás gomb segíti a skála beállítását félhang léptékben. Az okáv / transzponálás beállítások azonnal kontrollálhatóak a megfelelő LED indikátorok segítségével. A Function gombbal érhetőek el a billentyűk fölé nyomtatott további funkciók.

Tökéletes partner egy iPad számára*
Manapság sok zenész az Apple iPad-okat választja a zenei ötletek rögzítéséhez. A iPad-okkal használható, kis méretű MIDI billentyűzetekkel szemben az A-49 professzionális játékérzetet nyújt, miközben a hordozhatóságot sem hagyja figyelmen kívül. A hangszer egyszerű és letisztult kezelő felülete nem vonja el a figyelmet a játékról vagy zeneszerzésről.
* Az A-49 egy Apple Camera Connection Kit segítségével csatlakoztatható az iPad-ra.