Roland FP-30 BK / WH

Roland FP-30 BK / WH

Gyártó: Roland
Kategória:  Hordozható Digitális Zongora
Cikkszám: Roland
Készlet információ:
raktáron
Fogyasztói ár: 199,000 Ft203,900 Ft

Lehetséges választások

Kosárba

Gazdag, kifejező zongora hang a Roland híres SuperNATURAL Piano hanggenerátorának köszönhetően
88-billentyűs PHA-4 Standard billentyűzet az autentikus játékérzet és zenei kifejezés érdekében
Hatékony erősítő és sztereó hangszórók a lenyűgöző hangzáshoz
Fejhallgató kimenet és csendes billentyűzet mechanika, hogy bármikor gyakorolhasson anélkül, hogy a környezetét zavarná
Kompakt méretek és könnyű súly az egyszerű mozgatáshoz
Vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat a népszerű zenei alkalmazások - például GarageBand, piaScore, Sheet Music Direct stb. - eléréséhez egy tablet vagy okostelefon használatával.
Dual/Split módok a zenei lehetőségek bővítéséhez és számos kiváló hangszín
Twin Piano mód az oktatáshoz és gyakorláshoz
A beépített SMF felvevővel rögzített dalok mentése USB memóriára, valamint kedvenc WAV és SMF dalok megszólaltatása
Külön megvásárolható állvány és pedál egység klasszikus megjelenés kihangsúlyozásához és az elérhető funkciók bővítéséhez, beleértve a zenei alkalmazásokkal megjelenített kottaoldalak pedállal történő lapozását is
 

A tapasztalt zongoristát is kielégítő hangzás és billentés

Az FP-30 kivételes tulajdonságai könnyen túlszárnyalják a többi hangszert, ugyan ebben a kategóriában. A Roland zongorák mindent felülmúló hangzása és játékérzete lehetővé teszi a legárnyaltabb zenei kifejezést is, ezért ezek a hangszerek kiváló alapot nyújtanak a zenetanuláshoz és kielégítik a professzionális igényeket is. Az FP-30 fejlett SuperNATURAL Piano hanggenerátorához egy hatékony, beépített hangrendszer és egy új fejlesztésű, kiváltópontos billentyűzet kapcsolódik, amely játékérzet tekintetében felveszi a versenyt a csúcsmodellek Ivory Feel billentyűzetével.

Digitális előnyök a tanulás és kreativitás támogatásához

A hangszerbe épített modern digitális hanggenerátornak köszönhetően az FP-30 túlmutat egy akusztikus zongora lehetőségein. A zongora hangszínek mellett megtalálható orgona, vonós és más hangszíneket a legkülönbözőbb zenei műfajokban használhatjuk, a különböző dob pattern-ek pedig kiváló kíséretet biztosítanak a játékhoz. Eltérő hangszíneket is megszólaltathatunk a két kézzel vagy két eltérő hangszín is megszólalhat együtt a billentyűk leütésekor. A vezeték nélküliBluetooth kapcsolaton keresztül mobil készülékekre telepített különböző MIDI-s alkalmazásokkal képes kommunikáni a hangszer, USB-n keresztül pedig kedvenc dalokkal játszhatunk együtt vagy elmenthetjük a beépített SMF felvevővel készített felvételeket. A Twin Piano mód lehetővé teszi, hogy a tanár és diák ugyan abban a hangfekvésben játsszon együtt a hangszeren. A fejhallgató használatával bármelyik napszakban nyugodtan gyakorolhatunk anélkül, hogy az zavarná a környezetet.

Egyszerű mozgatás és szállítás

A fekete és fehér színben kapható FP-30 karcsú felépítése és elegáns megjelenése minden környezetben felhívja magára a figyelmet. A hangszer könnyű súlyának és kompakt kialakításának köszönhetően egyszerűen elhelyezhető és mozgatható kisebb helységekben is. Az otthoni használaton kívül, előadók és zeneiskolák számára is rendkívül praktikus ez a hangszer, hiszen zongorák esetében a professzionális tulajdonságok ritkán párosulnak a mobilitással. A hagyományos megjelenést és pedál funkciókat egy külön megvásárolható KSC-70 állvánnyal és KPD-70 pedál egységgel érhetjük el. A hangszer ezekkel kiegészítve is sokkal kevesebb helyet foglal, mint egy pianínó. A KPD-70 pedál egység nagy előnye, hogy a kottaoldalakat pedállal is lapozhatjuk olyan mobil alkalmazások használatakor, mint a piaScore és Sheet Music Direct.