Roland RD-64

Roland RD-64

Gyártó: Roland
Kategória:  Színpadi Zongora
Cikkszám: Roland
Készlet információ:
Előrendelés
Fogyasztói ár: 229,900 Ft
Kosárba

Koncertzongora hangzás és billentés egy kompakt hangszerben

Korábban az autentikus zongora hang és billentés egyet jelentett egy nagyméretű, súlyos és nehezen szállítható hangszerrel. Az RD-64 digitális zongora esetében a koncertező muzsikusok és stúdió zenészek a Roland legkiválóbb zongoráinak tulajdonságait élvezhetik egy kompakt, könnyen szállítható hangszerben. A SuperNATURAL Piano technológia lenyűgöző akusztikus zongora hangszíneket biztosít, miközben a 64 billentyűs Ivory Feel-G zongora mechanika precizitása és súlyérzete igazi élményt jelent a játék közben. Az akusztikus zongora hangszínek mellett számos SuperNATURAL alapú, vintage elektomos zongora hangszín is megszólaltatható, valamint válogatott clavi és orgona hangszínek is. A Controller üzemmód segítségével az RD-64 azonnal sokoldalú MIDI master billentyűzetté válik és egy speciális One-touch beállítás segítségével, megnyitja a SuperNATURAL hangszínek nyújtotta lehetőségek tárházát a csatlakoztatott INTEGRA-7 hangmodulon vagy JUPITER-80 / JUPITER-50 szintetizátorokon. A modern vonalvezetésnek és mobil kialakításnak köszönhetően az RD-64 egy univerzális hangszer, legyen szó élő előadásokról, zenei ötletekről utazás közben, stúdió munkákról, oktatásról stb.

Koncertzongora megszólalás és súlyozott mechanika egy kompakt, mobil hangszerben
A SuperNATURAL Piano hanggenerátor, autentikus és kifejező zongorahangokkal
Lenyűgöző pontossággal modellezett, SuperNATURAL technológián alapuló vintage elektromos zongora hangszínek
12 különböző hangszín, clavi és orgona hangszíneket is beleértve
64 billentyűs, kiváltópontos Ivory Feel-G billentyűzet a professzionális játékérzet érdekében
Modern külső, könnyű és egyszerűen szállítható kialakítás
Két sávos EQ és Reverb effekt, valamint két multi-effekt (EFX 1, EFX 2) az egyes hangszín kategóriákhoz
A Controller üzemmód* biztosítja a MIDI master billentyűzet funkciókat, beleértve egy dedikált One-touch beállítást a SuperNATURAL hangszínek INTEGRA-7 hangmodulon és JUPITER-80/-50 szintetizátorokon történő vezérléséhez.
Hajlító/modulációs kar és D-BEAM
iPad kompatibilitás Apple iPad Camera Connection Kit-en keresztül
* Amikor az RD-64 digitális zongora Controller üzemmódban működik, a hangszer beépített hangszínei nem elérhetőek

Modern külső, egyszerű szállíthatóság

A koncertező zenészek számára az RD-64 legnagyobb előnye a kompakt méret, amely súlyozott kalapácsmechanikával társul, így a hangszer szállítása rendkívül egyszerű, hasonlóan a szintetizátorokéhoz. A modern vonalvezetésnek és könnyű konstrukciónak köszönhetően a hangszer egy kisméretű járműben is elhelyezhető, kevesebb helyet foglal egy zsúfolt színpadon és alacsonyabb költséggel szállítható repülőgépen. Mindezek mellett helytakarékos megoldást kínál otthoni stúdiókban, oktatási célokra vagy zenei ötletek megvalósításához turné közben. A külön megvásárolható CB-61RL hordtáska tökéletes védelmet nyújt szállítás közben a hangszernek.

SuperNATURAL Piano és más válogatott hangszínek

Az RD-64 digitális zongora a Roland méltán elismert SuperNATURAL Piano hanggenerátorával rendelkezik, amely a kiváló akusztikus zongora hangszínek mellett, számos kifejező, SuperNATURAL alapú elektromos zongora hangszínt is tartalmaz. A telt, mégis kellően érzékeny hangszínek dinamikájának szinte végtelen hangszínárnyalata professzionális megszólalást eredményez színpadon és stúdió felvételeken egyaránt. A további clavi és orgona hangszínek kiszélesítik a hangszer felhasználási lehetőségeit a legkülönbözőbb zenei stílusokban.

Ivory Feel-G billentyűzet

A hangszer 64-billentyűs Ivory Feel-G klaviatúrája a Roland legfejlettebb szenzor technológiáját alkalmazza, kiváltó pontos mechanikával és Ivory Feel billentyűkkel társítva. Ennek eredménye a kiegyenlített, érzékeny billentés, amely a csúcsmodell, 88-billentyűs digitális zongora klaviatúráknál megszokott megjelenéssel párosul. A billentyűk különleges anyagból készülnek, melyek felülete és nedvszívó képessége a valódi ébenfa és elefántcsont billentyűkhöz hasonló. A SuperNATURAL Piano hanggenerátor és Ivory Feel-G billentyűzet kombinációjának köszönhetően a zongorajáték kényelme és kifejezőereje vetekszik a csúcskategóriás hangszerekével.

Effektek és további lehetőségek

A hangszer belső effektjei között szerepel egy kiváló minőségű Reverb, valamint az EFX 1 és EFX 2 processzorok, amelyek kifejezetten az RD-64 egyes hangszín kategóriáihoz illeszkedő effekteket biztosítanak. Opcióként rendelkezésre áll egy Enhancer és Damper Resonance effekt a koncertzongora hangszínekhez, egy Tremolo és Phaser effekt az elektromos zongora hangszínekhez és sok további effekt típus. Az effektek gyors ki/ bekapcsolása az előlapon található gombokkal végezhető el. Az autentikus orgona előadáshoz nélkülözhetetlen Rotary effekt ki/ bekapcsolása és sebesség beállítása szintén egyszerűen elvégezhető. Egy két sávos EQ biztosítja az átfogó hangkép egyszerű kialakítását, két könnyen elérhető gomb segítségével. A sztereó RCA bemeneteken keresztül audió lejátszó csatlakoztatható, amely kíséret sávokat szólaltathat meg az élő előadásokhoz és gyakorláshoz.

Továbbfejleszett vezérlési funkciók

A Controller üzemmód* lehetővé teszi, hogy az RD-64 azonnal egy sokoldalú master billentyűzetté változzon, amely programozható gombokkal, pitch bend karral és a már jól ismert D-Beam vezérlővel felvértezve, tökéletesen használható szintetizátorok és más eszközök vezérléséhez stúdió környezetben és koncerten egyaránt. A one-touch SuperNATURAL gomb automatikusan beállítja az RD-64 kontrollereit a csatlakoztatott Roland INTEGRA-7 hangmodulról vagy JUPITER-80/-50 szintetizátorokról megszólaló SuperNATURAL hangszínek összes lehetőségének kihasználása érdekében.

* Amikor az RD-64 digitális zongora Controller üzemmódban működik, a hangszer beépített hangszínei nem elérhetőek

Ideális iPad partner a zeneszerzéshez

Az egyre növekvő számú zenei alkalmazás által, az iPad egyre népszerűbbé válik a mobil zeneszerzés terén. Egy Apple iPad Camera Connection Kit segítségével, az RD-64 mobil megoldást kínál a népszerű táblagéppel történő zeneszerkesztéshez, kifinomult súlyozott billentyűzettel társítva.

SPECIFIKÁCIÓ
64 billentyűs, kiváltópontos Ivory Feel-G billentyűzet a professzionális játékérzet érdekében
Koncertzongora megszólalás és súlyozott mechanika egy kompakt, mobil hangszerben
iPad kompatibilitás Apple iPad Camera Connection Kit-en keresztül