Roland V-Piano

Roland V-Piano

Gyártó: Roland
Kategória:  Nagyzongora
Cikkszám: Roland
Készlet információ:
raktáron
Fogyasztói ár: 1,799,900 Ft
Kosárba

Digitális színpadi zongora kiváltópontos kalapácsmechanikával, forradalmian új, "élő" zongora hangkeltéssel, áttörve a mintavételezésen alapuló zongorák korlátait.

  • Forradalmian új "élő" zongora hangkeltés, áttörve a mintavételezésen alapuló digitális zongorák korlátait
  • Kiváló gyári hangszínek választéka, a hangversenyzongoráktól a futurisztikus hibridzongorákig
  • A zongora tulajdonágai testreszabhatók
  • Újonnan fejlesztett PHA-III Ivory Feel kiváltópontos kalapácsmechanika (88 billentyű)
  • Analóg (XLR és 1/4”) és digitalis (koaxiális) kimenetek, USB memória port és MIDI I/O csatlakozók

Roland V-Piano: a digitális zongora újraértelmezése!

1972 óta a Roland számos úttörő technológiát tudhat magáénak, ezáltal mérföldköveket állítva az elektronikus hangszerek fejlődésében. Az elmúlt két évtizedben ezek a hangszerek méltán viselik a „V"-sorozat jelölést: V-Accordion®, V-Bass, V-Drums®, V-Guitar, V-Synth®, stb. A hagyomány tovább folytatódik a V-Piano megjelenésével. Ez a hangszer újraértelmezi a digitális zongora fogalmát.

Új technológia

A V-Piano megszólalása messze felülmúlja az eddig alkalmazott zongora hangkeltési módszereket. Minden egyes hang képzése a zongora fizikai hangkeltését alapul véve történik, elkerülve a mintavételezett hang használatát. Ezzel megszűnik a különböző játékdinamikával mintavételezett, jól kihallható váltás a minták között. A V-Piano hangzása teljesen folyamatos dinamikát és a hang természetes lecsengését eredményezi.

Kedvencek összeállítása

Választhatunk a különböző kialakítású klasszikus hangversenyzongorák közül, de létrehozhatjuk saját virtuális 'álomzongoránkat' is. Állítható a virtuális kalapácsfilc keménysége, kísérletezhetünk a különböző anyagú húrokkal és egyedi hangolásokkal. A kiváló klasszikus modellek hangzásvilágától a futurisztikus zongorákig rendkívül széles skálán mozoghatunk.

Új PHA-III Ivory Feel billenytűk

A legmagasabb elvárásoknak is megfelel az új PHA-III Ivory Feel kiváltópontos kalapácsmechanika. Ez a remek mechanika reprodukálja az akusztikus zongora billentyűk felületének anyagát (ében, elefántcsont), biztosítva a nagy koncertzongorák billentés-érzetét. A PHA-III kiváltópontos billentyűzetének architektúrája precízen visszaadja a hangversenyzongorák „két-lépcsős" billentésének karakterisztikáját.

Könnyen kezelhető

A V-Pianoban alkalamazott bonyolult technológia nem fog fejtörést okozni a felhasználóknak. Az áttekinthető, logikusan átgondolt menürendszerben bárki könnyen eligazodik. Még a legapróbb beállítások is könnyen elérhetők, így a hangszínprogramozás pillantok alatt elvégezhető még első látásra is.

KS-V8 Állvány

V-Pianohoz tervezett stílusos, masszív fém állvány (opcionális), négy összecsukható tartólábbal