Roland KC-110

Roland KC-110

Gyártó: Roland
Kategória:  Kombó
Cikkszám: Roland
Készlet információ:
raktáron
Fogyasztói ár: 144,900 Ft
Kosárba

A világ első ceruzaelemről működő sztereó billentyűerősítője!
Az új KC-110 sztereó billentyű erősítővel a Roland erősítő választéka egy újabb remek taggal gazdagodott, ugyanakkor a cég újabb „világelsőt” jegyezhet be pedigréjébe.  A KC-110 az első teljesen sztereó, professzionális minőségű billentyűerősítő, mely működik nyolc darab ceruzaelemről is.  Ezzel az erősítővel bárhol átélheted a Roland védjegyévé vált vastag, telt hangzást.

Igazi sztereó hangzás
A KC-110 telt sztereó hangzást biztosít , melyképes betölteni a teret. A két-erősítős kivitel (15W + 15W) briliáns sztereó kórushangot eredményez a „Wide” módban, továbbá a szép sztereó zengető bármilyen hangszer vagy énekhangra alkalmazható. A beépített kihajtható lábnak köszönhetően az erősítő mindig a optimálisan elhelyezhető és irányítható.

Beépített effektek
A KC-110-be csatlakoztatott hangszerek, vagy mikrofon hangja effektezhető is a beépített digitális effektek segítségével. EQ, zengető, kórus áll rendelkezésünkre, plusz egy Wide mód a még szélesebb sztereó kép érdekében. Kényelmi okokból az effektek ki/be kapcsolhatók opcionális lábkapcsolóval.  

 
Kezelőfelület
Változatos ki- és bemenetek
Akár egy hangszert, akár egy triót kell hangosítanunk, a KC-110 rendkívül sokféle szituációt képes kezelni. Három csatorna áll rendelkezésünkre, mindegyik külön hangerő szabályzóval. Az 1-es csatorna egy mikrofon/vonal csatorna, XLR és 1/4" jack bemenetekkel; a 2 és 3-as csatornák pedig sztereó vonal bemeneteket kínálnak. Csatlakoztathatunk MP3/CD lejátszót is az AUX bemenetre. Master sztereó kimenetek és fejhallgató kimenet is található a készüléken.

Specifikáció:

 
SPECIFIKÁCIÓ
Három független csatorna külön hangerő szabályzóval
Hangfalállványra szerelhető (opcionális hangfalállvány kapható)
30 wattos (15W+15W) sztereó erősítő, két 6.5”-os (16 cm) hangszóróval és két tweeter sugárzóval
Eltávolítható elemtartó, az egyszerű elemcsere érdekében
Mikrofon/hangszer bemenet
Beépített sztereó digitális effektek: zengető, kórus, “Wide” kórus, és EQ
Beépített kihajtható láb
Működik nyolc AA elemről, vagy nyolc AA újratölthető akkumlátorról, vagy AC adatperről (az adapter tartozék)
Mikrofon/hangszer bemenet, két sztereó bemenet, sztereó AUX bemenet, sztereó vonal kimenet és fejhallgató kimenet